ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Δεν πήγε ποτέ στην δίκη - Κατηγορείται για παρενόχληση παιδιού

«Εξαφανισμένος» ο 22χρονος

24news team

Η Αστυνομία καταζητεί τον Λάμπη Δημουλά, 22 ετών από την Ελλάδα, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί τα ίχνη του εδώ και λίγους μήνες.

Ο 22χρονος καταζητείται αφού παρέλειψε να παρουσιαστεί ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου για υπόθεση που τον αφορούσε. Η Αστυνομία στις 28/1 έδωσε τα στοιχεία και τη φωτογραφία του στη δημοσιότητα, με στόχο τον εντοπισμό του Λάμπη Δημουλά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news παντως, ο νεαρός κατηγορείτο για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν στις 19/6/19, όταν το φερόμενο θύμα ήταν ηλικίας σχεδόν 16 ετών.

Στην δικάσιμο στην οποία ο 22χρονος παρέλειψε να παρουσιαστεί, επρόκειτο να συνεχιστεί η ακροαματική διαδικασία. Ο 22χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης για την οποία κατηγορείται ο 22χρονος Λάμπης, την διερεύνηση ανέλαβε το αρμόδιο κλιμάκιο του Αρχηγείου Αστυνομίας. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26-806021 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X