ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: «Δεν εμβολιάστηκαν και τώρα εκλιπαρούν για τη ζωή τους»

Πόσοι από τους νοσηλευόμενους είναι ανεμβολίαστοι

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το 95% των νοσηλευόμενων είναι ανεμβολίαστοι, ανέφερε στο «Τρίτο Πρόγραμμα» του ΡΙΚ ο εκτελεστικός διευθυντής του ΟΚΥπΥ Λάρνακας- Αμμοχώστου Γιώργος Καρροτσάκης, καλώντας παράλληλα τους πολίτες που δεν εμβολιάστηκαν να το πράξουν.

Έρχονται αυστηρότερα μέτρα - Τα πιθανά σενάρια

Σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο ανέφερε πως το 95% των νοσηλευόμενων είναι ανεμβολίαστοι, ενώ μόλις το 5% είναι εμβολιασμένοι εκ των οποίων το 3% έλαβε την 1η δόση.

Πέντε συμπτώματα που αποκαλύπτουν ότι έχετε μετάλλαξη Δέλτα

«Όλος ο κόσμος που είναι στα νοσοκομεία είναι αυτοί που δεν έχουν εμβολιαστεί και τώρα εκλιπαρούν για τη ζωή τους», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καρροτσάκης.

Για το επιχείρημα πως και οι εμβολιασμένοι αρχίσαν να χρειάζονται νοσηλεία ο εκτελεστικός διευθυντής του ΟΚΥπΥ Λάρνακας- Αμμοχώστου απάντησε πως μόνο το 1,5% χρειάζεται νοσηλεία.

Κύπρος: Συγκλονίζει ιερέας για κορωνοϊο - «Σε τροχοκαθισμα, 53 χρονών άνθρωπος» (vid)

Ερωτηθείς για τον 14χρονο ο οποίος νοσηλεύεται με κορωνοϊο στο Νοσοκομείο Αναφοράς είπε ότι με βάση την χθεσινή ενημέρωση που έλαβε η κατάσταση του είναι υπό έλεγχο.

Εμβολιαστήκατε; Τα συμπτώματα που αποκαλύπτουν ότι κολλήσατε κορωνοϊό

Υπενθυμίζεται ότι το Υπουργείο Υγείας την Τετάρτη ανακοίνωσε ότι δύο άνθρωποι απεβίωσαν από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 412, ενώ 769 νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 100,129. Το ποσοστό θετικότητας ανήλθε στο 1,09%.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X