ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Βρέθηκαν σε χωράφι τα κλεμμένα όπλα μετά από διάρρηξη οικίας

Τη διάρρηξη της κατοικίας και την κλοπή των τριών όπλων κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης τους, λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ της Τρίτης

Εντοπίστηκαν χθες, από μέλη της Αστυνομίας, τα τρία πυροβόλα όπλα που είχαν κλαπεί από κατοικία στην Πάφο, μετά από διάρρηξη της, την περασμένη Τρίτη, 30 Νοεμβρίου.

Τα τρία όπλα, ένα στρατιωτικό πολυβόλο τυφέκιο τύπου G3 ΗΚ11, ένα δίκαννο κυνηγετικό πυροβόλο όπλο, και ένα κυνηγετικό πυροβόλο όπλο τύπου φλοπέρ, εντόπισαν λίγο μετά τις 4.00 το απόγευμα της Κυριακής, μέλη του ΤΑΕ Πάφου, μετά από πληροφορία που εξασφαλίστηκε από μέλος του κλιμακίου της ΥΑΜ Πάφου.

Η πληροφορία ανέφερε ότι σε ανοιχτό χωράφι, μεταξύ των χωριών Κονιά και Αγία Μαρινούδα, στην επαρχία Πάφου, βρίσκονται κρυμμένα όπλα που έχουν κλαπεί. Τα μέλη του ΤΑΕ έσπευσαν στην περιοχή, όπου μετά από έρευνα εντόπισαν κρυμμένα τα τρία όπλα, που όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια ήταν τα όπλα που είχαν κλαπεί το βράδυ της Τρίτης, από κατοικία σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Τη διάρρηξη της κατοικίας και την κλοπή των τριών όπλων κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης τους, λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, η διάρρηξη της κατοικίας και η κλοπή διαπράχθηκαν μεταξύ των ωρών 8.00 και 10.00 το βράδυ της ίδιας μέρας.

Από την οικία είχαν κλαπεί ένα στρατιωτικό πολυβόλο τυφέκιο τύπου G3 ΗΚ11, αριθμός γεμιστήρων και 500 σφαίρες, ένα στρατιωτικό σακίδιο με στρατιωτικό εξοπλισμό, ένα δίκαννο κυνηγετικό πυροβόλο όπλο, ένα κυνηγετικό πυροβόλο όπλο τύπου φλοπέρ, και αριθμός φυσιγγίων κυνηγετικού πυροβόλου όπλου. Κλάπηκαν επίσης χρυσαφικά, τσάντα με έγγραφα, και μία τσάντα με είδη ψαρέματος.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Κλιμάκιο Διαρρήξεων του ΤΑΕ Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X