ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Ανέβασε ροζ βίντεο της νυν, της πρώην και άλλων 10 γυναικών

Τα δημοσιοποιούσε σε ερωτικές σελίδες

ΚΥΠΕ

Πολύ σοβαρή χαρακτήρισε την υπόθεση στη Λάρνακα, με τη δημοσίευση βίντεο και φωτογραφιών σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, ο Χρήστος Ανδρέου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας. Ορισμένες από αυτές είναι πραγματικές ενώ άλλες είναι προϊόν φωτομοντάζ. Για την υπόθεση συνελήφθη 40χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε το Σάββατο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Ανδρέου είπε ότι «η συγκεκριμένη υπόθεση είναι πολύ σοβαρή. Συγκεκριμένα στις 28 Ιουνίου μία γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία τον ύποπτο, ηλικίας 40 ετών για διάπραξη συγκεκριμένων αδικημάτων και αμέσως ξεκίνησε η διερεύνηση της υπόθεσης».

Πρόσθεσε ότι «ακολούθησε δεύτερη καταγγελία εναντίον του υπόπτου από συγκεκριμένη γυναίκα ενώ στη συνέχεια έγιναν καταγγελίες παρόμοιου χαρακτήρα στην Αστυνομία από άλλες 10 γυναίκες. Μετά την εξασφάλιση μαρτυρίας, ο 40χρονος συνελήφθη και το Σάββατο 29 Ιουλίου οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Ανδρέου είπε πως «εναντίον του υπόπτου διερευνώνται αδικήματα που αφορούν τη διάδοση υλικού πορνογραφικού ή σεξουαλικού περιεχομένου» ενώ αφορούν και τη νομοθεσία «περί της πρόληψης και της καταπολέμησης της βίας κατά των γυναικών και της ενδοοικογενειακής βίας, του περί προστασίας των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και προστασίας χαρακτήρα και της ελεύθερης κυκλοφορίας των δεδομένων».

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι οι αρχικές καταγγελίες εναντίον του υπόπτου έγιναν από την πρώην και τη νυν σύζυγο του και στη συνέχεια έγιναν καταγγελίες στην Αστυνομία από τις άλλες δέκα κοπέλες οι οποίες προέρχονται από το φιλικό περιβάλλον του 40χρονου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ύποπτος φέρεται να ανέβαζε σε πορνογραφική σελίδα ερωτικές περιπτύξεις με την πρώην και νυν σύζυγο του.

Επίσης ο 40χρονος φέρεται να τοποθετούσε φωτογραφίες με τα κεφάλια των άλλων 10 γυναικών σε ξένα γυμνά σώματα και τις ανέβαζε σε πορνογραφική σελίδα.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση