ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταγγελία - Έφυγε από στέγη, έψαχνε κάνναβη και έπεσε θύμα βιασμού

Συνελήφθησαν δυο νεαροί

Χειροπέδες σε δυο νεαρά πρόσωπα πέρασε η αστυνομία στην Επαρχία Λευκωσίας για υπόθεση απαγωγής και βιασμού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», ανήλικη κατήγγειλε ότι νεαρός ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, χωρίς την θέλησή της και χωρίς να πάρει προφυλάξεις. Η ανήλικη, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, διαμένει σε στέγη, την οποία συχνά-πυκνά εγκαταλείπει.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η 15χρονη μετέβη πριν από τρεις μέρες, με ταξί σε χωριό της Επαρχίας Λευκωσίας για να συναντήσει νεαρό με σκοπό να καπνίσουν κάνναβη.


Χειροπέδες και στον πατέρα του 21χρονου που φέρεται να σκότωσε τον Κόκο


Η ανήλικη, με το που έφτασε στο σημείο, παραλήφθηκε από δύο νεαρούς και μετέβησαν σε αυλή δημοτικού σχολείου. Ο ένας εκ των δύο αποχώρησε και η 15χρονη έμεινε μόνη της με τον άλλο νεαρό. Τότε, αναζήτησαν κάνναβη, αλλά δεν βρήκαν, γι' αυτό περιορίστηκαν στο να αγοράσουν βότκα από κάποιο κατάστημα.

Αφού κατανάλωσαν κάποια ποσότητα, στο σημείο επέστρεψε και ο δεύτερος νεαρός, ο οποίος τους παρέλαβε ξανά και αφού μετέφερε τον πρώτο νεαρό στο σπίτι του, έμεινε μόνος του με την 15χρονη.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα «Πολίτης», ο νεαρός μετέφερε την ανήλικη σε απόμερη τοποθεσία και ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της χωρίς τη θέλησή της και χωρίς να πάρει προφυλάξεις. Όπως ισχυρίζεται η ίδια, στην συνέχεια ο νεαρός την εγκατέλειψε σε κάποιο σημείο της Λευκωσίας που η ίδια υπέδειξε.

Η καταγγελία στην αστυνομία έγινε από τους λειτουργούς της στέγης, όταν η ανήλικη αποκάλυψε το τι είχε συμβεί. Οι δυο νεαροί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο διέταξε την πενθήμερη κράτησή τους.

Τα αδικήματα που διερευνώνται εναντίον των δύο είναι η συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, η σεξουαλική κακοποίηση παιδιού, ο βιασμός και η απαγωγή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X