ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: 8 χρόνια φυλάκισης σε 60χρονο - Μαχαίρωσε 84χρονο

Έπεσε η αυλαία της υπόθεσης

Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών, επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο Λάρνακας, σε 60χρονο κάτοικο Λάρνακας, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Η υπόθεση διαπράχθηκε στις 17 Αυγούστου 2019, όταν ο 60χρονος, μετέβη στην οικία 84χρονου, στη Λάρνακα και με μαχαίρι, τον τραυμάτισε στην πλάτη.

Η ποινή που επιβλήθηκε στον 60χρονο, ισχύει από τις 17 Αυγούστου 2019, που είχε τεθεί υπό κράτηση.

Η υπόθεση: 

Υπόθεση τραυματισμού με μαχαίρι και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης σε 84χρονο, διερευνά η Αστυνομία, στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 7.30 μ.μ. της 17ης Αυγούστου 2019, 60χρονος κάτοικος Λάρνακας, φέρεται να μετέβη στην οικία του 84χρονου, στη Λάρνακα. Ενώ οι δύο άνδρες βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού, ο 60χρονος φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι, τον 84χρονο, στην πλάτη και ακολούθως να εγκατέλειψε τη σκηνή.

Στη σκηνή κλήθηκαν και μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, όπου εντόπισαν τον τραυματία 84χρονο.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει ανοικτό τραύμα στην κάτω αριστερά νεφρική χώρα και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε ως εκτός κινδύνου.

Εναντίον του 60χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X