ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τούρκος ταξιτζής φέρεται να πωλούσε όπλα στις ελεύθερες περιοχές

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών

24news team

Για Τούρκο ταξιτζή που φέρεται να πωλούσε όπλα στις ελεύθερες περιοχές, έκαναν λόγο οι πληροφορίες που οδήγησαν την Αστυνομία στη σύλληψη του 34χρονου στην επαρχία Αμμοχώστου, το μεσημέρι της Τρίτης (27/02).

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές εξετάζουν το κατά πόσο ισχύουν οι συγκεκριμένες πληροφορίες, ενώ γίνεται και προσπάθεια για εντοπισμό των πιθανών παραληπτών. Σήμερα, Τετάρτη (28/02) διενεργήθηκαν οι πρώτες εξετάσεις στο πιστόλι που εντοπίστηκε. Ο 34χρονος Τούρκος συλληφθείς οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου.

Υπενθυμίζεται πως μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφοριών που είχαν στα χέρια τους Αρχές, γύρω στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης, μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 34χρονος, σε δρόμο της επαρχίας Αμμοχώστου. Κατά τη διάρκεια έρευνας, που ακολούθησε, εντοπίστηκε, σε κρύπτη εντός του οχήματος ένα πιστόλι, το οποίο κατασχέθηκε.

Ο 34χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση