ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κρήτου Τέρρα: Απομακρύνθηκε μέλος του ΚΣ - Ένοχος για καταχρήσεις, πλαστογραφίες και κλοπές

Δεν είχε παραιτηθεί, όπως έπραξαν πρόσφατα τα τρία άλλα μέλη του ΚΣ, λόγω του σχεδίου συμπλεγματοποίησης για την περιοχή

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μετά την πρόσφατη εκλογή τρίων νέων προσώπων στο Κοινοτικό Συμβούλιο Κρήτου Τέρρα, λόγω της παραίτησης τριών μελών του Κοινοτικού Συμβουλίου με αιτία το σχέδιο συμπλεγματοποίησης για την περιοχή, έγινε γνωστό ότι «απελευθερώθηκε» και η τέταρτη θέση στο Συμβούλιο, η οποία κρατείτο μέχρι σήμερα από καταδικασθέντα από το Δικαστήριο για καταχρήσεις, πλαστογραφίες και κλοπές. Το συγκεκριμένο άτομο δεν παραιτήθηκε, όπως έπραξαν τα άλλα τρία μέλη του ΚΣ.

Ο πρώην κοινοτάρχης Κρήτου Τέρρα, Δέρβης Χαραλάμπους, εξήγησε στον ΣΠΟΡ FM και την εκπομπή ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ότι, αν και μετά από 12 χρόνια υπήρξε απόφαση Δικαστηρίου και παραδοχή του καταδικασθέντα, εκκρεμούσαν μέχρι σήμερα οι ενέργειες του Υπουργείου Εσωτερικών για την απομάκρυνσή του πρώην αντιπροέδρου από το Κοινοτικό Συμβούλιο.

Ο κ. Χαραλάμπους αναφέρθηκε σε ηθική δικαίωση της κοινότητας, ενώ είπε ότι με βάση το τελευταίο νομοσχέδιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση που ψήφισε η Βουλή, δεν χρειάζεται να γίνουν άλλες συμπληρωματικές εκλογές για πλήρωση της τέταρτης θέσης, καθώς μπορούν να ασκήσουν διοίκηση τα 2/3 ενός Συμβουλίου. Το έργο τους, πρόσθεσε, θα ολοκληρωθεί στις τοπικές εκλογές του Ιουνίου του 2024 και ο ίδιος θα τους στηρίξει με την εμπειρία του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X