ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς περιγράφονται οι δράστες της ληστείας-θρίλερ στην Λεμεσό

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση

Υπόθεση ληστείας, με θύμα 66χρονη, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διερευνά η Αστυνομία, στη Λεμεσό.

Η 66χρονη εντοπίστηκε γύρω στις 8.30π.μ. χθες δεμένη και τραυματισμένη εντός του διαμερίσματός της που βρίσκεται στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, λίγο νωρίτερα, γύρω στις 8π.μ., η 66χρονη, εξερχόμενη του διαμερίσματός, δέχθηκε επίθεση από δύο άνδρες, οι οποίοι φέρονται να βρίσκονταν κρυμμένοι στο κλιμακοστάσιο.

Οι δράστες, φέρονται να κτύπησαν με σιδηρολοστό την 66χρονη και στη συνέχεια να την οδήγησαν εντός του διαμερίσματός της, όπου την έδεσαν.

Ακολούθως οι δύο δράστες αφού έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά, τιμαλφή, και χρηματικό ποσό, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η 66χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κρανίου και κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας.Η κατάσταση της υγείας της περιγράφεται ως κρίσιμη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που εξασφάλισε η Αστυνομία, οι δύο δράστες περιγράφονται ως ύψους, 1.75μ. περίπου, ενώ κατά τη διάπραξη της ληστείας είχαν καλυμμένο το πρόσωπό τους με χειρουργικές μάσκες.

Ο πρώτος περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, με κοντά, καστανόξανθα μαλλιά, ενώ ο δεύτερος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, μελαχρινός, με κοντά μαλλιά.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση