ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κουμάντο στη λαμπρατζιά κάνουμε εμείς» - Φωτογραφίες

Βανδαλισμοί στο Δημαρχείο Κάτω Πολεμιδιών

24news team

Βανδαλισμοί σημειώθηκαν στο Δημαρχείο Κάτω Πολεμιδιών τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/3).

Σε καταγγελία στην Αστυνομία προχώρησε ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών, μετά από συνθήματα που γράφτηκαν με μπογιά στο Δημαρχείο, από νεαρά πρόσωπα, για το θέμα της λαμπρατζιάς, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Νίκος Αναστασίου.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, άγνωστοι, έγραψαν «Κουμάντο στις λαμπρατζιές κάνουμε εμείς», «Μαζί μας ή απέναντί μας». Ο λόγος πίσω από τα συνθήματα φαίνεται να είναι το έθιμο των λαμπρατζιών με τους άγνωστους να ήθελαν να περάσουν το δικό τους μήνυμα. 

Μέλημα μας, είπε ο Δήμαρχος, είναι να μην κινδυνεύσει κανένας, είτε από τις λαμπρατζιές, είτε από τις κροτίδες και θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι όλοι θα επιστρέψουν από τις εκκλησίες, στα σπίτια τους, υγιείς και αρτιμελείς.

«Νεαροί φαίνεται ότι ενημερώθηκαν για τη σημερινή σύσκεψη και ήθελαν να μας προειδοποιήσουν, αναγράφοντας συνθήματα στο δημοτικό μέγαρο», είπε και πρόσθεσε πως «είναι ένα σοβαρό θέμα νεανικής παραβατικότητας που πρέπει να το δούμε».

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και αναμένεται να γίνουν εξετάσεις, μεταξύ αυτών και σε κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στην περιοχή, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι δράστες, κατέληξε στη δήλωση του ο Νίκος Αναστασίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X