ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κόμμα για τα Ζώα - Θέτει στην κυβέρνηση το θέμα των αδέσποτων σκυλιών

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος

ΚΥΠΕ

Το Kόμμα για τα Ζώα Κύπρου καλεί τον Υπουργό Εσωτερικών και την Υπουργό Δικαιοσύνης όπως ενσκήψουν στο σοβαρό θέμα, όπως αναφέρει, της μη συμμόρφωσης των Δήμων και Κοινοτήτων με τον Περί Σκύλων Νόμου, ώστε άμεσα να βρεθούν λύσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κόμματος για τα Ζώα Κύπρου, εδώ και αρκετό καιρό το Κόμμα είχε προειδοποιήσει τους Δήμους, και ειδικότερα τις Κοινότητες, σχετικά με την ανάγκη για συμμόρφωσή τους με τις πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας και συγκεκριμένα του Περί Σκύλων Νόμου 184(Ι)2002, δίνοντας έμφαση στην πιθανότητα οι παρανομούντες να οδηγούνται στα δικαστήρια.

Δυστυχώς, αναφέρει το Κόμμα, η ίδια κατάσταση με τη μη συμμόρφωση στο νόμο συνεχίζεται μέχρι σήμερα, με αποκορύφωμα την περίπτωση των Αγίων Τριμιθιάς, όπου, όπως σημειώνεται σκύλοι "τυγχάνει να είναι εγκαταλελειμμένοι και να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της Κοινότητας".

Το Κόμμα για τα Ζώα συμπαραστέκεται στους διαμαρτυρόμενους και θα παρευρίσκεται και στη διαμαρτυρία την Κυριακή 4 Ιουνίου στους Αγίους Τριμιθιάς, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X