ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοβαρή καταγγελία - Σκύλοι πέθαναν χωρίς νερό και φροντίδα (pics)

Πυρ και μανία το Κόμμα για τα Ζώα με Δήμο

Σε μια σοβαρή καταγγελία προβαίνει το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, το οποίο τα βάζει με τον Δήμο Γερίου για την εξέλιξη αυτή. Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε στα ΜΜΕ, αναφέρεται ότι σκυλιά πέθαναν σε ακατάλληλα κλουβιά, κάτω από τον καύσωνα, υποσιτισμένα και χωρίς νερό.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου καταδικάζει δημόσια και δακτυλοδείχνει τον Δήμο Γερίου για τις απαράδεκτες συνθήκες κράτησης εγκαταλελειμμένων σκύλων. Το χειρότερο είναι ότι ο Δήμος αγόρασε υπηρεσίες για την διαχείριση των σκύλων, οι οποίοι τελικά βρήκαν τραγικό θάνατο.

Μέσα σε υποστατικά (ιδιωτικά) τα οποία δεν πληρούσαν τις απαραίτητες προδιαγραφές, σκύλοι υποσιτισμένοι, σκύλοι που πέθαναν μέσα σε θερμοκρασίες 40 βαθμών Κελσίου, χωρίς νερό και χωρίς φροντίδα.

Ερωτούμε μέχρι πότε θα συνεχίζεται αυτή η ασυδοσία. Καταγγέλθηκε αυτή η υπόθεση από πολίτη και στην αστυνομία και στις κτηνιατρικές υπηρεσίες.

Τι έκαναν και πώς χειρίστηκαν την υπόθεση; Πώς αγοράζουν υπηρεσίες οι δήμοι χωρίς εκ των προτέρων να ελέγχουν εάν οι χώροι είναι κατάλληλοι;

Οι φωτογραφίες τις οποίες έστειλε πολίτης στο Κόμμα για τα ζώα Κύπρου μιλάνε από μόνες τους.

Παραδεχτήκατε κύριε Δήμαρχε την άθλια κατάσταση και την εγκληματική συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του χώρου από τον οποίο αγοράσατε υπηρεσίες;

Τι θα κάνετε τώρα κύριε Δήμαρχε, θα προχωρήσετε να βρείτε άλλο ιδιωτικό χώρο για να αρχίσουν τα ίδια; Παρανομείτε ασύστολα, κύριε Δήμαρχε, γιατί με βάση την νομοθεσία δεν έχετε τα δικά σας υποστατικά και αγοράζετε υπηρεσίες, την εύκολη ίσως λύση αλλά που είχε τραγικά αποτελέσματα;

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου καλεί άμεσα τον διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών να διεξάγει έρευνα και ταυτόχρονα ζητούμε από την αστυνομία να εξετάσει άμεσα (και ξανά) την υπόθεση, μιας και ο πολίτης ήδη το έχει καταγγείλει χωρίς να έχει αποτέλεσμα.

Θα αναμένουμε άμεσα απαντήσεις από όλους τους εμπλεκόμενους και θα επανέλθουμε ακόμα πιο έντονα εάν δεν υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα και να αποδοθούν ευθύνες εκεί και όπου πρέπει. Σε διαφορετική περίπτωση θα αποδοθούν οι ευθύνες είτε από την ίδια την νομοθεσία είτε από τους πολίτες για την κατάντια αυτή και θα χουν και δίκαιο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X