ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλειστοί δρόμοι λόγω κατολισθήσεων και χιονόπτωσης

Η ενημέρωση της Αστυνομίας

Κλειστοί είναι οι δρόμοι Φαρμακά-Οδού και Οδού-Οράς, λόγω κατολισθήσεων και χιονόπτωσης.

Οι κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών σημειώθηκαν γύρω στις 7.00 το βράδυ της Τετάρτης, στο δρόμο Οδού-Οράς, ενώ την ίδια ώρα, λόγω της χιονόπτωσης στην ευρύτερη περιοχή των ορεινών στη Λάρνακα, έχει κλείσει για την κυκλοφορία ο δρόμος Φαρμακά-Οδού, λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Πρόβλημα ολισθηρότητας του οδοστρώματος, παρατηρείται και στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, ιδιαίτερα στο τμήμα από Κούκλια μέχρι και το Πισσούρι, και στις δύο κατευθύνσεις προς Λεμεσό και προς Πάφο, όπου σημειώνεται χιονόνερο.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο, ενώ καλούνται οι οδηγοί οχημάτων να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να δίνουν προτεραιότητα σε άλλους διερχόμενους οδηγούς όπου χρειαστεί.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν. Προτρέπεται το κοινό πριν τις διακινήσεις του, να ενημερώνεται για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, μέσω και των ανακοινώσεων της Αστυνομίας, όπως δημοσιεύονται στην ενημερωτική ιστοσελίδα www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία Οδικό Δίκτυο, στους λογαριασμούς της Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Facebook, καθώς και στην εφαρμογή – application – «Αστυνομία Κύπρου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X