ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλειστοί δρόμοι και τμήματα του αυτοκινητόδρομου

Όλες οι λεπτομέρειες

Σύμφωνα με τις πρωινές αναφορές που λαμβάνουμε στις κύριες αρτηρίες του οδικού δικτύου δεν παρατηρείται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα. Στις κεντρικές οδούς των πόλεων αναμένεται η συνήθης, πρωινή, αυξημένη, τροχαία κίνηση.

Παράλληλα, εργασίες που εκτελούνται σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου, πιθανόν να προκαλέσουν κάποια ταλαιπωρία στους οδηγούς. Στον δρόμο Ανθούπολης – Τροόδους, μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ., εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης του οδοστρώματος. Οι εργασίες εκτελούνται τμηματικά από την Κοκκινοτριμιθιά, μέχρι και τον Αστρομερίτη και κατά τη διάρκειά τους, κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας στη μία κατεύθυνση μόνο, σε τμήματα μήκους 250μ. περίπου, κάθε φόρα. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται ανάλογα στην αριστερή ή στη δεξιά λωρίδα με STOP & GO. Οι εργασίες αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι και τις 9 Οκτωβρίου 2019.

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι εργασίες για ανάπλαση της λεωφόρου Καλλιπόλεως στη Λευκωσία. Λόγω των εργασιών η λεωφόρος είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Εθνικής Φρουράς, μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη λεωφόρο Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών δεν επιτρέπεται η είσοδος των οχημάτων από τη λεωφόρο Λεμεσού προς τη λεωφόρο Καλλιπόλεως. Η τροχαία κίνηση από τη λεωφόρου Καλλιπόλεως με κατεύθυνση τη λεωφόρο Λεμεσού διοχετεύεται διαμέσου της οδού Εθνικής Φρουράς και της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.
Η οδός Εθνικής Φρουράς θα είναι μονοδρομημένη από τη συμβολή της με την οδό Χαλκοκονδύλη με κατεύθυνση προς Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου. Η πρόσβαση προς το Γυμνάσιο Ακαδημίας και το Κέντρο Παραγωγικότητας θα γίνεται διαμέσου της Λεωφόρου Αγλαντζιάς.

Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, εκτελούνται εργασίες αποχέτευσης ομβρίων υδάτων καθώς και εργασίες κατασκευής δύο νέων ανοιγμάτων σε διάφορα τμήματα της κεντρικής νησίδας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου από τον κόμβο Επισκοπής μέχρι τη γέφυρα Πέτρας του Ρωμιού εξαιρουμένης της σήραγγας.
Στα τμήματα που εκτελούνται οι εργασίες, οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας, μήκους 350μ. περίπου και στις δύο κατευθύνσεις, είναι κλειστές καθ΄ όλο το εικοσιτετράωρο και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στις λωρίδες βραδείας κυκλοφορίας. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 7 Νοεμβρίου 2019.

Στην επαρχία Πάφου, διεξάγονται εργασίες ανακατασκευής του συνδετήριου δρόμου μεταξύ των κυκλικών κόμβων ΚΟΤ και λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στη Γεροσκήπου. Για το λόγο αυτό, ο δρόμος είναι κλειστός για την τροχαία κυκλοφορία. Οι οδηγοί προτρέπονται να χρησιμοποιούν τις οδούς Θεάς Αφροδίτης, Γερμανίνας και Αγαπήνωρος. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 14 Οκτωβρίου 2019.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X