ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
10° Λευκωσία,
26 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Ken Hughes και David Clarke ομιλητές στο Digital Agenda 19 Summit

Το 2ο Digital Agenda 19 Summit θα αναδείξει και θα συζητήσει τα ζητήματα της παγκόσμιας ατζέντας με ευρωπαϊκή και περιφερειακή οπτική

Η οργανωτική επιτροπή του 2ου Digital Agenda 19 Summit με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ακόμη δύο σημαντικούς ομιλητές στο διήμερο συνέδριο ψηφιακής εποχής που θα διοργανωθεί στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία».

Ken Hughes

Ο Ken Hughes είναι μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες που κατανοεί τη συμπεριφορά των καταναλωτών, ενώ έχει βοηθήσει μεγάλες εταιρείες να προβλέψουν τις αλλαγές συμπεριφοράς και το μέλλον της κατανάλωσης αγαθών.

Συμβουλεύει τα μεγαλύτερα παγκόσμια brands στη στρατηγική τους, ειδικά σχετικά με τις γενιές των millennials, αλλά και τη γενιά Ζ. Είναι συγγραφέας, ομιλητής στα συνέδρια TEDX και διδάσκει σε πανεπιστήμια.

Κάθε χρόνο ο Ken μοιράζεται τις σκέψεις του με χιλιάδες ακροατές σε όλο τον κόσμο και δικαίως θεωρείται ένα από τους πιο δημοφιλείς Keynote Speakers στον τομέα της συμπεριφοράς των καταναλωτών.

David Clarke

Ο David Clarke είναι αναγνωρισμένος από την Thompson – Reuters ως ένας από τους 30 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) και στη διαχείριση κινδύνου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Είναι επικεφαλής τεχνολογίας και ειδικός στην προστασία προσωπικών δεδομένων. Ο David έχει δημιουργήσει την παγκόσμια υποδομή για το μεγαλύτερο ιδιωτικό δίκτυο συναλλαγών που επεξεργάζεται τρία τρισεκατομμύρια δολάρια την ημέρα.

Το 2ο Digital Agenda 19 Summit θα αναδείξει και θα συζητήσει τα ζητήματα της παγκόσμιας ατζέντας με ευρωπαϊκή και περιφερειακή οπτική: Την προσπάθεια για ένα καλύτερο και δικαιότερο διαδίκτυο, την ανθρώπινη πλευρά των δεδομένων, τη χρήση στης Τεχνητής Νοημοσύνης στην καθημερινότητα και στα μέσα επικοινωνίας, τις τεχνικές σχεδιασμού και την ανάπτυξη εφαρμογών παγκοσμίου επιπέδου, την παράλληλη (Viral) επικοινωνία, όπως αυτή διαμορφώνεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την επανάσταση που φέρνει η ηλιακή ενέργεια και τη σημασία της ανάπτυξης υποδομών 5G και broadband για τη διασυνδεσιμότητα συσκευών και Μέσων Μεταφοράς (IOT).

Στόχος του Digital Agenda Cyprus είναι η καθιέρωσή του ως περιφερειακής σύναξης σημαντικών προσωπικοτήτων, που μαζί με τους νέους συζητούν και αναπτύσσουν το μέλλον της ανθρωπότητας σε περιφερειακό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Παράλληλος εξίσου σημαντικός στόχος είναι η ανάδειξη της Λευκωσίας ως πανεπιστημιακό κέντρο γνώσης και συζήτησης της ψηφιακής ατζέντας.

Για τον σκοπό αυτό έχουν ήδη προσκληθεί άνω των 50 σημαντικών ομιλητών. Από τώρα και μέχρι την ημέρα του συνεδρίου θα υπάρχουν τακτικές ανακοινώσεις για τους συμμετέχοντες, τη θεματολογία, αλλά και το πρόγραμμα. Stay tuned!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.digitalagendacy.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση