ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος - Καταγγελία: «Η καθηγήτρια έγδαρε τον γιο μου»

Δύο καταγγελίες ενώπιον των Αρχών

24news team

Δύο καταγγελίες διερευνούν οι Αρχές με καθηγήτρια και 16χρονο μαθητή να αλληλοκατηγορούνται για περιστατικό που σημειώθηκε σε Λύκειο στην Επαρχία Λάρνακας.

Η πρώτη αφορά, καταγγελία από 16χρονο μαθητή εναντίον καθηγήτριας, που αναφέρει ότι αυτή του επιτέθηκε εν ώρα μαθήματος μπροστά από άλλους μαθητές. Την ίδια ώρα, η καθηγήτρια από πλευράς της, προχώρησε επίσης σε καταγγελία κατά του 16χρονου για απειλές και επίθεση.

Το περιστατικό σύμφωνα με την καταγγελία σημειώθηκε στις 3 Απριλίου, με την Αστυνομία να λαμβάνει καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους και τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η μητέρα του μαθητή, που καταγγέλλει επίθεση από την εκπαιδευτικό μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Ενημέρωση» περιέγραψε το συμβάν και το τί της ανέφερε το παιδί της.

«Στις 3 Απριλίου, είχαμε το εν λόγω περιστατικό, το μεσημέρι όταν είχε σχολάσει, πήρα τον γιο μου στην Αστυνομία και μας προέτρεψαν να μεταβούμε στο νοσοκομείο», προσθέτοντας «ο γιατρός έδωσε ιατρική γνωμάτευση με μώλωπες και εκδορές και προχωρήσαμε σε κατάθεση».

«Όταν είχα επισκεφθεί το σχολείο, ο βοηθός του σχολείου, μας ενημέρωσε να αποσύρουμε την υπόθεση για να μην πάει ο γιος μου πειθαρχικό», σημείωσε η μητέρα του 16χρονου αναφέροντας επίσης ότι, «όταν κάναμε την καταγγελία, την επόμενη ημέρα για να μην εκτεθεί η καθηγήτρια και να υπάρχει πρόβλημα στο σχολείο την προέτρεψε ο βοηθός να πάει ή στο νοσοκομείο και στην αστυνομία να κάμει παράπονο, την στιγμή που υπήρχαν μάρτυρες ότι το παιδί μου δέχθηκε επίθεση».

Η κα. Μαρία περιέγραψε το συγκεκριμένο συμβάν και το τι της μετέφερε το παιδί της. «Ο γιος μου με ενημέρωσε ότι την ώρα του μαθήματος, ο οποίος έχει και κάποια θέματα υγείας, την προηγούμενη εβδομάδα απουσίαζε από το σχολείο, και όταν μπήκε στην τάξη, είπε “κυρία δεν ξέρω τι θα γράψω”, γιατί απουσίαζε και εκείνη λέει “ρώτα του συμμαθητές σου” με τον γιο μου να λέει “δεν έχω στυλό”, πέταξε την πέννα στο πάτωμα και τον υποχρέωσε να σκύψει να την πιάσει και όταν ο γιος μου αρνήθηκε, η καθηγήτρια του είπε “αφού δεν μπορείς να γράψεις δώσε μου την κόλλα” και τότε ο γιος μου έβαλε το χέρι του πάνω στην κόλλα και η καθηγήτρια έβαλε τα νύχια της πάνω στα χέρια του με αποτέλεσμα να τον γεμίσει μώλωπες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση