ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24° Λευκωσία,
28 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Κατεχόμενα: Απαγόρευση εισόδου σε κλαμπ και μπαρ για ανεμβολιαστούς

Οι νέες αποφάσεις για την αναχαίτιση της διασποράς του κορωνοϊού

ΚΥΠΕ

Νέες αποφάσεις έλαβε η «ανώτατη επιτροπή λοιμωδών νόσων» του «υπουργείου υγείας» στα κατεχόμενα, γράφει την Παρασκευή η τ/κ εφημερίδα «Kίπρις».

Σύμφωνα με τις αποφάσεις αυτές, όπως μεταδίδει το ΓΤΠ, μέχρι τις 31 Αυγούστου 2021, τα εμβολιασμένα άτομα που έρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούν να εισέρχονται στα κατεχόμενα χωρίς να υποχρεούνται να υποβάλλονται σε καραντίνα.

Άτομα που ολοκλήρωσαν την δεύτερη δόση του εμβολίου θα θεωρούνται εμβολιασμένα μετά την παρέλευση 14 ημερών από την ημερομηνία της δεύτερης δόσης.
 
Η απόφαση προνοεί ότι ανεξαρτήτως του εμβαδού των μπαρ και των κλαμπ, αυτά θα μπορούν να δέχονται μέγιστο αριθμό 250 πελατών και δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα που δεν είναι εμβολιασμένα.
 
Όσο και αν είναι το εμβαδόν των ανοικτών χώρων που θα διεξάγονται χοροί, τελετές, μουσικές συναυλίες κλπ, δεν θα μπορούν να δέχονται πέραν των 250 πελατών. Το ίδιο θα ισχύει και για τους χώρους τέλεσης γάμων, δηλαδή όσο και αν είναι το εμβαδόν τους, δεν θα μπορούν να δέχονται πέραν των 250 ατόμων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση