ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Την έψαχναν στην Κύπρο και έφυγε στο εξωτερικό - Η απάτη της 24χρονης

Υπό τετραήμερη κράτηση

Η Αστυνομία, μετά από συνεργασία με τις Αρχές της Αυστρίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, προχώρησε χθες, στη σύλληψη 24χρονης, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Η 24χρονη καταζητείτο από τις Αρχές της Δημοκρατίας, που εξέδωσαν εναντίον της ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της διαδικτυακής απάτης. Αυτή εντοπίστηκε στην Αυστρία στις 30 περασμένου Δεκεμβρίου και συνελήφθη με το ευρωπαϊκό ένταλμα, ενώ μετά από Δικαστική διαδικασία, οι Αυστριακές Αρχές ενέκριναν το αίτημα για έκδοσή της στην Κύπρο.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού μετέβησαν χθες στην Αυστρία και συνόδευσαν αεροπορικώς την ύποπτη στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου με την άφιξή τους προχώρησαν στη σύλληψη της με Δικαστικό ένταλμα.

Το πρωί σήμερα η 24χρονη οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον της διάταγμα προσωποκράτησης διάρκειας τεσσάρων ημερών, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Η απάτη φέρεται να διαπράχθηκε τον Φεβρουάριο, 2018, εις βάρος εταιρείας που εδρεύει στην Λεμεσό. Σχετική καταγγελία στο ΤΑΕ Λεμεσού υπέβαλε τον ίδιο μήνα η Διεύθυνση της εταιρείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση