ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σε απευθείας δίκη ο 24χρονος χάκερ

Παραμένουν υπό κράτηση επίσης, ο 71χρονος θείος του και η 59χρονη μητέρα του μέχρι τις 12 Μαΐου

24news team

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας αποφάσισε σήμερα (10/05) όπως ο 24χρονος χάκερ οδηγηθεί σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου στις 06/06 αναφορικά με την εξαφάνιση του Άγγελου Περικλέους που παραμένει άφαντος από τις 20/04.

Ο 24χρονος βασικός ύποπτος, ο 71χρονος θείος του και η 59χρονη μητέρα του θα παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι τις 12/05 όπου θα αποφασιστεί έαν το διάταγμα κράτησής τους θα επεκταθεί μέχρι την ημερομηνία της δίκης (06/06).

Σημείωνεται πως ο 38χρονος, ο οποίος συνελήφθη για την υπόθεση αφέθηκε ελεύθερος και θα είναι μάρτυρας κατηγορίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων στο κατηγορητήριο εναντίον του 24χρονου-χάκερ, περιλαμβάνεται η κατηγορία του φόνου εκ προ μελέτης και η απαγωγή προσώπου με σκοπό τον φόνο.

Σαρωτικές έρευνες χωρίς αποτέλεσμα – Νέα σημεία στο κάδρο

Τις προηγούμενες μέρες οι Αρχές διεξήγαγαν σαρωτικές έρευνες στις περιοχές που εξέπεμψε τελευταία φορά σήμα το κινητό του Άγγελου (σ.σ Ακτή Κυβερνήτη, Ζύγι, Τόχνη, Πεντάκωμο, Μονή), χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα.

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, είπε πως οι έρευνες των Αρχών θα συνεχιστούν μέχρι «να ελεγχθεί όλη αυτή η περιοχή η οποία με τους υπολογισμούς μας και στη βάση του σήματος που εξέπεμψε για τελευταία φορά το κινητό τηλέφωνο του Άγγελου Περικλέους», ενώ εν συνεχεία είπε πως οι έρευνες γίνονται, «και εκεί όπου εντοπίστηκαν κάποια άλλα τεκμήρια και θα πρέπει να ελέγξουμε ολόκληρη αυτή την περιοχή σπιθαμή προς σπιθαμή, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουμε οτιδήποτε έχει σχέση με την υπόθεση».

Νέα σημεία αναμένεται να μπουν στο κάδρο των ερευνών αφού ο 71χρονος θείος του βασικού υπόπτου εξέφρασε προθυμία να υποδείξει κι άλλους χώρους που όπως ανέφερε ο 24χρονος φέρεται να επισκέφθηκε με φόντο τον προσχεδιασμό της εγκληματικής ενέργειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση