ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατασκοπευτικό VAΝ: Επιβεβαίωσε ο Αρχηγός την οπλοφορία υπαλλήλου της εταιρείας

Όλα όσα δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης

Υπάλληλος της εταιρείας που είναι εγγεγραμμένο το κατασκοπευτικό βαν που κατασχέθηκε από την Αστυνομία στην Λάρνακα, κατέχει άδεια οπλοφορίας, η οποία, σύμφωνα με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, είναι νόμιμη.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, μετά την επίσκεψη του στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου απάντησε στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για πιθανότητα η Αστυνομία να γνώριζε για την ύπαρξη του εν λόγω βαν ή και να εξυπηρετούσε κάποιους σκοπούς της Δύναμης, αλλά και για το θέμα οπλοφορίας υπαλλήλου της εταιρείας ο Αρχηγός.

Αρχικά ανάφερε ότι οι εξετάσεις βρίσκονται σε ένα πολύ καλό στάδιο και αυτή τη στιγμή διερευνώνται τα πάντα. Για το μέλος της εταιρείας που έχει στην κατοχή του όπλο, ανάφερε ότι έχει άδεια οπλοφορίας για την οποία έχουν ακολουθηθεί όλες οι νενομισμένες διαδικασίες.

Η Αστυνομία, επισήμανε ο Αρχηγός, προχωρά στην διερεύνηση όλων των οπτικών και όλων των ερωτημάτων που τίθενται παρόλο που για πολλά από αυτά, ως Υπηρεσία γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει.

Ερωτηθείς για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το βαν, απάντησε ότι όλα διερευνώνται και δεν επιθυμεί να τοποθετηθεί, ώστε να μην αναφερθεί το οτιδήποτε, κάτι που στην συνέχεια θα χρειαστεί να διαψεύσει.

Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων, τόνισε, και αφού δοθούν περεταίρω οδηγίες από την Νομική Υπηρεσία, θα βγουν οι ανάλογες ανακοινώσεις.

Ο Αρχηγός, δεν θέλησε να δώσει περισσότερη έκταση στα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η Αστυνομία συνεργαζόταν με το εν λόγω κατασκοπευτικό βαν και δεν απάντησε όταν ερωτήθηκε για αυτά, αφού θεωρεί ότι λόγω του ότι η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση αν λεχθούν κάποια πράγματα, θα ζημιώσουν το έργο της ανάκρισης.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου, μαζί με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, βρέθηκε και ο υπουργός Δικαιοσύνης. 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X