ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατακεραυνώνει ανεμβολίαστους ο Ματσάκης: «Έχουν ψυχολογικές εμμονές...» (pics)

Χαμός με την ανάρτησή του

24news team

Κάθε τοποθέτηση, για τα της πανδημίας, του ιατροδικαστή Μάριου Ματσάκη, ξεσηκώνει, κυριολεκτικά θύελλα αντιδράσεων, αφού είναι πλέον στο στόχαστρο των άλλοτε χειροκροτητών του.

Οι αρχικές του απόψεις περί του θέματος βρήκαν πολλούς υποστηρικτές οι οποίοι είτε δεν πιστεύουν στην ύπαρξη του ιού είτε είναι αντίθετοι στο εμβόλιο, στα μέτρα κτλ., ωστόσο, όλα άλλαξαν με την απόφαση του κου. Ματσάκη να εμβολιαστεί, γεγονός που θεωρήθηκε από μερίδα πολιτών ως ‘’προδοσία’’.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε την άποψη του, με αιχμηρούς ομολογουμένως χαρακτηρισμούς, για όσους έχουν επιλέξει να μην εμβολιασθούν. Ανάμεσα σε άλλα αναφέρει: «Έχουν ψυχολογικές εμμονές ότι στα εμβόλια ενέχονται σατανάδες, τσιπς, διεθνείς συνομωσίες, μασονιες και εξωγήινες παρεμβάσεις».

Αυτούσια η ανάρτησή του

ΠΑΝΔΗΜΙΑ , ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ

Είμαι της γνώμης ότι, αυτοί που δεν έχουν εμβολιασθεί ανήκουν, κατά κύριο λόγο στις εξής κατηγορίες:

1. Έχουν τις αμφιβολίες τους ακόμη για την αποτελεσματικότητα και ασφάλεια των εμβολίων ή απλά αμελούν να μπουν στο κόπο να πάνε να εμβολιαστούν.

2. Δεν ενδιαφέρονται ούτε για την υγεία τους ούτε για την υγεία των άλλων. Ζουν στον κόσμο τους.

3.Δεν πιστεύουν ότι υπάρχει κορωνοϊός και πανδημία. Νομίζουν ότι δεν πρόκειται να νοσήσουν ποτέ. Ότι είναι άτρωτοι.

4.Είναι αντί-εξουσιαστές και αναρχικοί. Έχουν τις δικές τους αντιλήψεις για για την Κοινωνία, τους Νόμους και τη Δημοκρατία.

5. Έχουν ψυχολογικές εμμονές ότι στα εμβόλια ενέχονται σατανάδες, τσιπς, διεθνείς συνομωσίες, μασονίες και εξωγήινες παρεμβάσεις.

ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΗΚΕΙΣ;

Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, τότε υπάρχει ακόμη ελπίδα να δεις πιο είναι το σωστό και το πρέπον να κάνεις.

Αν ανήκεις στις άλλες κατηγορίες τότε είσαι άξιος της τύχης σου. Συνάμα είσαι επικίνδυνος για το κοινωνικό σύνολο και δυστυχώς καμία λογική ή επιχείρημα δεν πρόκειται να σε αλλάξει.

Η παγκόσμια υγεία και ο τρόπος ζωής μας κινδυνεύουν και εσύ το μόνο που ξέρεις να κάνεις είναι να βρίζεις, να απειλείς και να σπάζεις. Ελπίζω κάποτε η κοινωνία και οι νόμοι της να βρουν τον τρόπο να σε αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά».

Της εν λόγω ανάρτησης ακολούθησε ο κακός χαμός με σωρεία αρνητικών αντιδράσεων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X