ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι στο μενού του καιρού

Συνεχίζεται η κακοκαιρία

Βαροµετρικό χαµηλό µε κέντρο εντοπισµένο στην νότιο Αδριατική κινείται νοτιοανατολικά και επηρεάζει τον καιρό της περιοχής.

Ο καιρός το απόγευµα του Σαββάτου (14/12) θα είναι συννεφιασµένος µε βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, µέτριοι ως ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι κυµατώδης.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και ενδεχόµενο καταιγίδας κυρίως στα παράλια. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσουν νιφάδες ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί 3 µε 4 µποφόρ και αργότερα νοτιοανατολικοί µέχρι 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 13 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά όπου θα επικρατεί παγετός.

Την Κυριακή (15/12) ο καιρός θα είναι κατα διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα αλλά τα φαινόµενα προοδευτικά εξασθενούν και ο καιρός βελτιώνεται αργά το απόγευµα. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί για να τραπούν το µεσηµέρι σε βορειοανατολικούς, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 18 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα (16/12), την Τρίτη (17/12) και την Τετάρτη (18/12) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος µε την θερµοκρασία να σηµειώνει άνοδο και να κυµαίνεται σε επίπεδα ψηλότερα των κανονικών για την εποχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X