ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταγγέλλει τον Αρχηγό της Αστυνομίας για φίμωσή του ο Λοϊζίδης

Η «απειλητική» επιστολή που έλαβε από τον Αρχηγό

24news team

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που παραχώρησε το πρωί της Τρίτης (23/04), ο Πρόεδρος του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος ΙΣΟΤΗΤΑ, Νίκος Λοιζίδης προχώρησε σε καταγγελία κατά της ηγεσίας της Αστυνομίας και του Αρχηγού του Σώματος κ. Στέλιου Παπαθεοδώρου, για προσπάθεια φίμωσής του.

Ο κ. Λοϊζίδης έδωσε στη δημοσιότητα την «απειλητική», όπως την χαρακτηρίζει, επιστολή που έλαβε από την Αστυνομία και όπως ανέφερε επιχειρείται φίμωσή του. Στην εν λόγω επιστολή, ο Αρχηγός επισημαίνει πως σε συγκεκριμένες εκπομπές και δημοσιογράφους, ο κ. Λοϊζίδης προχώρησε σε δηλώσεις που αποτελούν πειθαρχικά αδικήματα, όπως και σε αποκαλύψεις εσωτερικών ζητημάτων που αφορούσαν την αστυνομία, με αποτέλεσμα να ξεφεύγουν από τα συνδικαλιστικά του καθήκοντα.

Ο δικηγόρος της Συντεχνίας Ισότητα, κ. Ανδρέας Ανδρέου, με δηλώσεις του από τη δημοσιογραφική διάσκεψη τόνισε πως η παρουσία του κ. Λοϊζίδη σε τηλεοπτικά πάνελ φαίνεται να ενοχλεί την Αστυνομία, ενώ σημείωσε πως ο κ. Λοϊζίδης πάει στις εκπομπές μετά από προσκλήσεις που λαμβάνει.

Δείτε την επιστολή

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X