ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καταγγελίες εναντίον προπονητή: Δεν θα πλησιάζει τις αθλήτριες

Οριστική η έναρξη της δίκης

Εξελίξεις προέκυψαν σχετικά με την υπόθεση του προπονητή στίβου που καταγγέλθηκε από τέσσερις αθλήτριες για σεξουαλική παρενόχληση. Συγκεκριμένα στις 29/3 ορίστηκε η έναρξη της δίκης εναντίον του προπονητή ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εκδόθηκε διάταγμα μέχρι την ολοκλήρωση της δίκης να μην κοντεύει στις εν λόγω αθλήτριες σε απόσταση των 200 μέτρων.

Θυμίζουμε πως ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης έδωσε οδηγίες προς την Αστυνομία στις 22/2 για άμεση καταχώρηση της υπόθεσης ενώπιον του δικαστηρίου .

Όπως αναφερθήκαμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, σχετικά με την υπόθεση της Άντρης Ελευθερίου οι έρευνες για σεξουαλική κακοποίηση από πρώην παράγοντα της ΚΟΕ, βρίσκονται σε τελικό στάδιο από πλευράς Αστυνομίας. Συγκεκριμένα, αφού ανακρίθηκε και ο παράγοντας που φέρεται να διέπραξε τα αδικήματα, απομένει να ληφθούν κάποιες τελικές καταθέσεις και ο φάκελος της υπόθεσης θα μεταβιβαστεί στην Νομική Υπηρεσία, για περεταίρω οδηγίες ως προς τον χειρισμό της, από τον Γενικό Εισαγγελέα.

Όσον αφορά καταγγελία 32χρονης εναντίον Κύπριου πολιτικού, η Αστυνομία προγραμματίζει την κατάθεση του καταγγελλόμενου και με την ολοκλήρωση του φακέλου θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία όπως στις υπόλοιπες υποθέσεις. Η υπόθεση εναντίον γιατρού, έχει ήδη καταχωρισθεί ενώπιον Δικαστηρίου και αρχές Μαρτίου αναμένεται η έναρξη της εκδίκασής της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση