ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταγγελίες από την Accept – «Απειλούν να μας κάνουν σαπούνια»

Η ανάρτηση της Accept για τα σχόλια μίσους κατά της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας

24news team

Μέσα από επίσημή της ανάρτηση, η Accept - LGBTI Cyprus δημοσιοποιεί διάφορα σχόλια μίσους από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενάντια στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως, «αυτά είναι τα αποτελέσματα των Fake News και της ρητορικής μίσους πολιτικών και δημοσίων προσώπων».

Όπως αναφέρει η ανάρτηση, τα σχόλια αυτά έγιναν τις τελευταίες δύο εβδομάδες κάτω από αναρτήσεις ειδησεογραφικών σελίδων, όπως και στις αναρτήσεις του ανεξάρτητου Βουλευτή, Ανδρέα Θεμιστοκλέους.

Η σχετική ανάρτηση

«Αυτά είναι τα αποτελέσματα των Fake News και της ρητορικής μίσους πολιτικών και δημοσίων προσώπων. Τα πιο κάτω σχόλια έγιναν μόνο τις τελευταίες 2 βδομάδες σε online post ειδησεογραφικών πρακτορείων και στα δημόσια post του Ανδρέα Θεμιστοκλέους.

Μαζέψαμε μόνο λίγα σχόλια που απειλούν στο να μας σκοτώσουν, να μας κάνουν σαπούνια, να μας πυροβολήσουν, να μας ψεκάσουν, να μας πατήσουν με οχήματα, μας αναθεματίζουν, μας εύχονται θάνατο, δημιουργούν ομάδα Ω για να μας εξαλείψουν, κλπ.

Αφήσαμε πίσω τα χιλιάδες comments εξευτελισμού περί ανωμαλίας, παράφυσίν, αηδίας, κλπ.

Ένα και μόνο δημόσιο πρόσωπο μπορεί να ξεσηκώσει απίστευτο μίσος και υποκίνηση σε βία. Κάπως έτσι κι ένα άτομο και μόνο (ο Χίτλερ) έκανε εκατομμύρια κόσμου να μισούν και να σκοτώνουν χωρίς οίκτο χιλιάδες άτομα.

Εφιστούμε την προσοχή στην Αστυνομία Κύπρου, στον Γενικό Εισαγγελέα και στην Επίτροπος Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρώπινων Δικαιωμάτων-Cyprus Ombudsman! Απαιτούμε δημόσιες τοποθετήσεις πριν θρηνήσουμε θύματα

Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη.

Ταυτόχρονα, προτρέπουμε τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και τους συμμάχους μας όποτε εντοπίζουν σχόλια μίσους και απειλών να τα καταγγέλλουν στη Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Email: cybercrime@police.gov.cy

Web page: cyberalert.cy όπου υπάρχει πλαίσιο υποβολής παραπόνων

Τέλος, ενημερώνουμε την πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα κάνουμε πίσω σε κάθε απειλή. Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε αυτονόητα (για τους ετεροφυλόφιλους) ανθρώπινα δικαιώματα, όσο κι αν το μίσος αυξηθεί με την ανοχή των Αρχών».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Η Lidl Κύπρου για ακόμα μία χρονιά υποδέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ