ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταγγελία - Του επιτέθηκαν και του έκαναν ρατσιστικά σχόλια

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα ηλικίας 42 και 38 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, αδικημάτων του Περί Καταπολέμησης Ορισμένων Μορφών Ρατσισμού και Ξενοφοβίας Νόμου, κοινής επίθεσης και ψευδών πληροφοριών σε αστυνομικό.

Συγκεκριμένα, τα δύο πιο πάνω πρόσωπα μετέβησαν γύρω στις 5 χθες το πρωί στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λεμεσού και ανάφεραν ότι, ενώ βρίσκονταν σε αρτοποιείο της Λεμεσού, μετά από συζήτηση με υπάλληλο του εν λόγω αρτοποιείου, σύμφωνα πάντα με τον ισχυρισμό τους, ο τελευταίος φέρεται να τους επιτέθηκε χωρίς όμως να τους τραυματίσει. Οι πιο πάνω φέρονται να ζήτησαν από τα μέλη της Αστυνομίας να γίνει σύσταση στον εν λόγω υπάλληλο.

Γύρω στις 10.30 το πρωί της ίδιας ημέρας, άντρας ηλικίας 29 ετών μετέβη στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Λεμεσού και ανάφερε ότι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ εργαζόταν σε αρτοποιείο, είχε δεχθεί επίθεση από δύο πρόσωπα τα οποία τον κτύπησαν με τα χέρια τους σε διάφορα μέρη του σώματος του, ενώ σύμφωνα με τον ισχυρισμό του, δέχθηκε διάφορα ρατσιστικά σχόλια από τα εν λόγω πρόσωπα. Στον 29χρονο επιδόθηκε σχετικό έντυπο με το οποίο επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό. Όπως διαπιστώθηκε δεν έφερε εμφανείς εξωτερικές κακώσεις. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των δύο καταγγελιών, προέκυψαν στοιχεία εναντίον των πιο πάνω συλληφθέντων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση