ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταγγελία Κύπριας ηθοποιού: «Με χτύπησε με δύναμη στο κεφάλι»

Μετά τον Φυλακτού, η «Ελευθερία» αποκαλύπτει...

Λίγες μέρες μετά την συνέντευξη που παραχώρησε ο Αντρέας Φυλακτού στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους «Με αγάπη Χριστιάνα» και στην οποία μίλησε για τη δική του δυσάρεστη εμπειρία στον χώρο εργασίας του ως ηθοποιού, η «Ελευθερία» βρήκε το θάρρος και αποκάλυψε την τραυματική εμπειρία που βίωσε από τον Ελλαδίτη σκηνοθέτη καθώς και τις ψυχολογικές επιπτώσεις που υπέστη.

Σύμφωνα με τον Alpha “Ελευθερία” πέρασε πριν από μερικές ημέρες το κατώφλι των Αρχών και περιέγραψε στους αστυνομικούς τον εφιάλτη που έζησε πλάι στον συγκεκριμένο άνθρωπο, κατά τη διάρκεια συνεργασίας τους στα γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς.

Μιλώντας στην Χριστιάνα Αριστοτέλους, αναφερόμενη στο πρώτο της ραντεβού με τον σκηνοθέτη, η γυναίκα είπε ότι από την πρώτη κιόλας συνάντηση δέχτηκε ερωτήσεις που δεν είχαν να κάνουν με το επαγγελματικό αντικείμενο της συνεργασίας τους, όπως τι ζώδιο είναι και εάν έχει κάποια ερωτική σχέση για να καταλήξει στο ότι “εάν είχα κάποια ερωτική σχέση δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω επαγγελματικά στο σημείο που θα ήθελε ο ίδιος.

“Μου είπε ότι γυναίκες στον συγκεκριμένο χώρο δεν μπορούν να πετύχουν γιατί είναι πιο ευαίσθητες και είναι ένας αντροκρατούμενος χώρος. Μετά με ρώτησε τι γνώριζα για τον ίδιο, ποιες σειρές σκηνοθέτησε, που σπούδασε. Πράγματα τα οποία εγώ δεν τα γνώριζα και του εξήγησα ότι εγώ πήγα προετοιμασμένη να γνωρίζω πράγματα για τη σειρά και όχι για τους σκηνοθέτες. Θύμωσε πάρα πάρα πολύ. Άρχισε να μου φωνάζει τόσο έντονα και όταν είδε ότι όταν ήμουν έτοιμη να κλάψω σχολίασε ότι: Εάν αρχίσεις να κλαις από τώρα, τι έχουμε να τραβήξουμε στα γυρίσματα. Η πρώτη επαφή μαζί του ήταν πολύ σοκαριστική”.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X