ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Ασελγούσε σε ανήλικη το 1985 - Καταδικάστηκε σήμερα

«Η δικαίωση μου Ο ΦΟΒΟΣ ΣΑΣ»

Σε ένα χρόνο φυλάκισης καταδικάστηκε σήμερα 71χρονος για ασέλγεια.

Η ιστορία αυτή χρονολογείτε 35 χρόνια πριν το 1985. Ο τότε 36χρονος ασελγούσε επανειλημμένα στην τότε 11χρονη. Η ιστορία της ήρθε στο φως μέσα από τηλεοπτική εκπομπή στην Κυπριακή τηλεόραση.

Σήμερα μέσα από ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα ανακοίνωσε την απόφαση του δικαστηρίου το οποίο επέβαλε 12 μήνες φυλάκισης στον 71χρονο, 35 χρόνια μετά την διάπραξη του κακουργήματος. Ανάμεσα σε όλα ζητάει από τον κόσμο να κατανοήσει ότι το 1985 η ασέλγεια σε παιδί θεωρείτο πλημμέλημα και δεν τιμωρείτο. Παράλληλα ευχαρίστησε τον Δικαστή που σήμερα αγνόησε το εν λόγω γεγονός και πέρασε το μήνυμα ότι ακόμη και αν περάσουν χρόνια η δικαιοσύνη θα έρθει.

Αυτούσια η ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα

Πρέπει να σας ανακοινώσω την απόφαση της ποινής του θύτη που βγήκε σήμερα 08.01.20 και για να σας παρακαλέσω ζητώντας την κατανόηση σας να καταλάβετε πως το 1985 το να ασελγείς σε ένα παιδί ήταν πλημμέλημα και δεν τιμωρείτο με φυλάκιση. Και όμως ο έντιμος με ενσυναίσθηση Δικαστής το αγνόησε έδωσε το πιο κατάλληλο μήνυμα σε αυτούς τους θύτες πως ποτέ δεν είναι αργά ένα θύμα σας να σας πάρει στην Δικαιοσύνη έστω κ αν πέρασαν δεκαετίες...!

Η δικαίωση μου Ο ΦΟΒΟΣ ΣΑΣ.! Οδηγήθηκε ήδη στις κεντρικές ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!! Πάμε να αλλάξουμε νομοθεσίες! Ο σκοπός μου δεν ήταν η εκδίκηση αλλά η λύτρωση μου!! Δυσκολεύομαι να ανταποκριθώ αν και το θέλω πολύ γιατί απουσιάζω στο εξωτερικό για εκπαίδευση κ δε μπορώ να απαντώ σε μηνύματα!!

Σημασία έχει ότι αυτό τα λέει όλα σπάσαμε το κατεστημένο της Κύπρου δεν ξανά γίνε κάτι τέτοιο και είμαι πολύ περήφανη και χαρούμενη κ αυτό είναι αρκετό!! Προχωρώ δικαιωμένη πλέον την ζωή μου και σας ευχαριστώ πολύ για την τόση αγάπη που μου δείχνετε και ανταποδίδω μέσα απ την ψυχή μου!!

ΉΤΑΝ Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΑΠΌΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΉΡΑ Κ ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ...

ΠΙΣΤΕΨΑ ΕΓΩ ΣΕ ΜΕΝΑ

ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ ΣΕ ΣΑΣ ΜΟΝΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X