ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καραγιάννης: «Aνεύθυνοι που είναι κρούσματα κυκλοφορούν - Δεύτερες σκέψεις για χαλαρώσεις»

Η αύξηση των κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες, είναι και ο λόγος που το Υπουργείο Υγείας δεν προχώρησε σε νέες χαλαρώσεις

24news team

Για το χθεσινό νέο ρεκόρ κρουσμάτων που έφθασε τα 6.494 περιστατικά, τις χαλαρώσεις που έρχονται αλλά και τα κρούσματα που δεν δηλώνονται, μίλησε στο 24News ο Δρ. Καραγιάννης.

Αναφορικά με την εκτόξευση των κρουσμάτων στη χθεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, ο Καθηγητής Μοριακής Ιολογίας και μέλος της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής, ανέφερε πως αυτό ήταν επόμενο, αφού πάντοτε σημειώνονται ψηλοί αριθμοί κρουσμάτων μετά το Σαββατοκυρίακο αλλά και εξαιτίας του τριημέρου, όπου γίνονται συνήθως λιγότερα τεστ.


 «Είχα συμπτώματα για 2 μέρες και το ράπιντ έβγαινε αρνητικό» - Πώς βιώνει τον κορωνοϊό ο Δρ Καραγιάννης


Η αύξηση των κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες, είναι και ο λόγος που το Υπουργείο Υγείας δεν προχώρησε σε νέες χαλαρώσεις.

Μάλιστα, όπως μας ανέφερε ο κος. Καραγιάννης, αυτή τη στιγμή γίνονται δεύτερες σκέψεις στο κατά πόσο θα προχωρήσουμε άμεσα σε χαλαρώσεις, οι οποίες θα έχουν να κάνουν κυρίως με την κατάργηση της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους. 

Ο Δρ. Καραγιάννης, αναφέρθηκε και στα κρούσματα που δεν δηλώνονται, μιλώντας για ανευθυνότητα από μέρους κάποιων συμπολιτών μας: «Έχω καταγγελίες ότι πράγματι θετικοί στον κορωνοϊό κυκλοφορούν κανονικά, δείχνοντας ότι είναι ανεύθυνοι αφού δεν σκέφτονται αν θα κολλήσουν κάποιον, ιδιαίτερα που ανήκει σε ευπαθείς ομάδες.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Η Lidl Κύπρου για ακόμα μία χρονιά υποδέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ