ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καραγιάννης για χαλαρώσεις και... δωράκια Υπουργικού

Τι δήλωσε στο 24news

24news team

Για τις επερχόμενες νέες χαλαρώσεις που έπονται μίλησε στο 24news το μέλος της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής, Καθηγητής Μικροβιολογίας/Μοριακής Ιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Δρ Πέτρος Καραγιάννης.

Οι επιδημιολόγοι όπως μας ανέφερε ο κύριος Καραγιάννης έθεσαν ενώπιον του Υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνο Ιωάννου, κάποιες εισηγήσεις σχετικά με τις νέες χαλαρώσεις.

«Συγκεκριμένα δε έχει αποφασιστεί κάτι συγκεκριμένο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Καραγιάννης.

Για το αν θα υπάρξουν κάποιες εκπλήξεις για τις νέες χαλαρώσεις το μέλος της επιστημονικής ομάδας ανέφερε «δεν αναμένουμε οποιαδήποτε έκπληξη, οι χαλαρώσεις θα γίνουν με το σταγονόμετρο» προσθέτοντας «εκτός αν μας επιφυλάσσει κάποια δωράκια το Υπουργικό».

Όσον αφορά τα 2 μηνύματα στο 8998 ο κύριος Καραγιάννης δήλωσε πως μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί οποιαδήποτε απόφαση ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αυξηθούν τα μηνύματα. Ερωτηθείς για το αν θα αλλάξει κάτι με την ώρα του κέρφιου ή αν θα καταργηθεί τελείως ο κύριος Καραγιάννης απάντησε πως αυτό το ενδεχόμενο είναι απομακρυσμένο. 

Θυμίζουμε πως το διάταγμα με τα υπάρχοντα μέτρα λήγει την Τετάρτη 31/3 και οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν από το Υπουργικό Συμβούλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση