ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κανένα σημείο ζωής για την Ανδρούλα - Τέλος οι έρευνες

Δεν έδωσε κανένα σημάδι ζωής, δυστυχώς

24news team

Η 69χρονη Ανδρούλα Παφίτου Φραγκούδη, πήγε για κολύμπι στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα  στις 17/1/2021 και παρά τις εκτεταμένες έρευνες που διενεργήθηκαν δεν κατέστη δυνατό μέχρι στιγμής να εντοπιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, οι έρευνες της ΚΣΕΔ και της Αστυνομίας έχουν σταματήσει ενώ δεν αποκλείεται να επαναρχίσουν αν προκύψει οποιαδήποτε σχετική μαρτυρία όσον αφορά την υπόθεση.

Επίσης, πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν πως η οικογένεια της 69χρονης εξακολουθεί να αναζητεί πληροφορίες, οι οποίες ίσως οδηγήσουν στο εντοπισμό της.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της Ανδρούλας Παφίτου Φραγκούδη, 69 ετών, από τη Λάρνακα, η οποία απουσιάζει από τις 17/1/2021. Σύμφωνα με μαρτυρία, η 69χρονη θεάθηκε για τελευταία φορά στην περιοχή Φοινικούδων, όπου εισήλθε στη θάλασσα για κολύμπι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση