ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κακοκαιρία σε πολλές περιοχές – Πώς κινείται

Δείτε ζωντανά την πορεία της κακοκαιρίας

Βροχές και καταιγίδες ξέσπασαν σε πολλές περιοχές της Κύπρου, από το μεσημέρι του Σαββάτου (14/12).

Ήδη σε συγκεκριμένες ομάδες στα social media αναρτήθηκαν διάφορα βίντεο και φωτογραφίες από περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας, Λεμεσού και Λάρνακας όπου παρατηρείται βροχόπτωση, η οποία σε αρκετές περιπτώσεις είναι έντονη.

H Αστυνομία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι λόγω των καιρικών συνθηκών και των βροχοπτώσεων, οι οποίες σε κάποιες περιοχές είναι πολύ έντονες, καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Πιο κάτω βίντεο από τον αυτοκινητόδρομο στο ύψος της Ορμήδειας:

Θυμίζουμε ότι η Μετεωρολογική Υπηρεσία, το απόγευμα της Παρασκευής (13/12) έκδωσε Κίτρινη Προειδοποίηση η οποία ισχύει μέχρι τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου (14/12).

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, τo βράδυ ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές και ενδεχόµενο µεµονωµένης καταιγίδας. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Κυριακή (15/12) ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται, τοπικά, βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ από αργά το απόγευµα αναµένεται σταδιακή βελτίωση. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Πιο κάτω δείτε ζωντανά την πορεία της κακοκαιρίας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X