ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ανακοινώσεις

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, ενώ αργότερα πιθανόν να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν καταβατικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες ασθενείς βροχές, κυρίως στα ορεινά. Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία την Κυριακή δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Τη Δευτέρα θα σημειώσει πτώση, ενώ την Τρίτη θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, για να κυμανθεί κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση