ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Και αίθριος και με βροχές ο καιρός

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ανακοινώσεις

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα αναπτυχθούν αυξημένες νεφώσεις, που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και παροδικά μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί, γενικά μέτριοι 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται μέσες και ψηλές νεφώσεις.
Την Τετάρτη και την Πέμπτη στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τρίτη και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Τετάρτη και την Πέμπτη, τα οποία είναι αισθητά πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση