ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάβο Γκρέκο: Κινδύνεψε άτομο στις θαλασσινές σπηλιές

Σε συναγερμό το ΚΣΕΔ

24news team

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου μεταφέρθηκε διασωθέντας από την περιοχή των θαλασσινών σπηλιών στο Κάβο Γκρέκο, μετά από πληροφορία ότι βρισκόταν σε κίνδυνο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης.

Το ΚΣΕΔ αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ότι την Τρίτη, στις 18:55, ενεργοποίησε το Εθνικό Σχέδιο Ε-Δ «ΝΕΑΡΧΟΣ», κατόπιν λήψης πληροφορίας η οποία αφορούσε σε άτομο σε κίνδυνο στην περιοχή των θαλασσινών σπηλιών στο Κάβο Γκρέκο.

Σημειώνει ότι κινητοποίησε προσωπικό του Πυροσβεστικού Σταθμού Παραλιμνίου, την ΕΜΑΚ καθώς και πεζό περίπολο της ΑΔΕ Αμμοχώστου.

«Ο διασωθέντας ανασύρθηκε από την ΕΜΑΚ και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥπΥ στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου για περαιτέρω νοσηλεία», αναφέρεται.

Με αφορμή το πιο πάνω περιστατικό, το ΚΣΕΔ υπενθυμίζει ξανά στο κοινό ότι οι βουτιές στο σημείο των "θαλασσινών σπηλιών" στο Κάβο Γκρέκο «απαγορεύονται αυστηρά», καθότι εγκυμονούν κινδύνους για σοβαρό τραυματισμό ή ακόμα και με πνιγμό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση