ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επίθεση σε αστυνομικούς - Ήθελε δουλειά ο Τούρκος

Δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα

24news team

Στην άμεση καταχώρηση της υπόθεσης προχώρησαν οι ανακριτές που διερευνούν την επίθεση κατά των αστυνομικών από 29χρονο Τούρκο στο οδόφραγμα της Λήδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης (7/6) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, ανέφερε στις Αρχές, πως δεν ήταν πρόθεση του να επιτεθεί στους αστυνομικούς και αυτό έγινε κατά λάθος σύμφωνα με τον ίδιο.

Όπως πληροφορούμαστε ο νεαρός, ήθελε να περάσει στις ελεύθερες περιοχές για εξεύρεση εργασίας, ωστόσο δεν είχε τα απαραίτητα έγραφα.

Εξάλλου το δικαστήριο αποφάσισε όπως ο 29χρονος να παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δίκης, η οποία ορίστηκε στις 12/6.

Το χρονικό

Γύρω στις 15:30 χθες (06/06) το απόγευμα παρουσιάστηκε στο σημείο διέλευσης της οδού Λήδρας για να περάσει από τις κατεχόμενες στις ελεύθερες περιοχές, άνδρας ηλικίας 29 ετών.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου των στοιχείων του, από Λειτουργό του Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης, διαπιστώθηκε ότι αυτός δεν είχε το δικαίωμα διέλευσης στις ελεύθερες περιοχές.

Ο 29χρονος αποχώρησε από το σημείο διέλευσης και παρέμεινε για κάποιο χρονικό διάστημα στην νεκρή ζώνη. Σε κάποια στιγμή αυτός έτρεξε προς το σημείο ελέγχου για να πετύχει είσοδο στις ελεύθερες περιοχές. Αμέσως τρία μέλη της Αστυνομίας προσπάθησαν να τον ανακόψουν με αποτέλεσμα να δεχθούν επίθεση από τον 29χρονο.

Αυτός καταδιώχθηκε από άλλο μέλος της Αστυνομίας και ανακόπηκε σε παρακείμενη οδό της οδού Λήδρας όπου και συνελήφθη για τα αδικήματα της παράνομη εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και της επίθεσης εναντίον μελών της Αστυνομίας.

Τα τρία μέλη της Αστυνομίας που δέχθηκαν την επίθεση, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών έλαβαν εξιτήριο. Ένας μέλος της Αστυνομίας φέρει κάταγμα ώμου ενώ τα άλλα δύο μέλη φέρουν μώλωπες σε διάφορα μέλη του σώματός τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση