ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ήταν να πάεις γυρό…» - Ανατριχιάζουν τα αντίο στον 21χρονο Ανδρέα (pics)

Άλλη μια οικογένεια ντύθηκε στα μαύρα για να πενθήσει το παιδί της

24news team

Τα όνειρα του μόλις 21 ετών, Αντρέα Χριστοδούλου, από το Πέρα Χωρίο Νήσου, «έσβησαν» με τον πιο βίαιο τρόπο στην άσφαλτο, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 2:30 το μεσημέρι της Πέμπτης (3/6), στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας - Λεμεσού, σε σημείο στη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου, όπου ο 21χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό.


Θανατηφόρο: Σε σοκ ο άλλος οδηγός - Ένταλμα σύλληψης για 20χρονο


Φίλοι του άτυχου νέου, αποχαιρετούν τον Αντρέα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον δικό τους τρόπο, αποτυπώνοντας τον πόνο και την θλίψη που σκόρπισε η είδηση του θανάτου του 21χρονου.

Συγκλονιστικό ήταν και το «αντίο» του παιδικού φίλου του Αντρέα (δες ΕΔΩ).  

Η Αστυνομία θυμίζουμε ότι απευθύνει έκκληση προς οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, όπως επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802023, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στο τηλέφωνο 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X