ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ήταν με φίλους πριν εξαφανιστεί ο Μάριος - Του άρεσε να περπατά σε περιοχές

Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από πλευράς Αρχών και πολιτών, για εντοπισμό του

Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του 35χρονου Μάριου Κογιόνη, ο οποίος απουσιάζει από την οικία του στη Μαραθούντα από τις 27 Οκτωβρίου 2021.

Μέχρι την Δευτέρα (1/11), δεν έχει καταστεί δυνατός ο εντοπισμός ενώ την Κυριακή εντοπίστηκε το όχημα του 35χρονου στην περιοχή «Γερόνησος» του Ακάμα. Το όχημα του 35χρονου, εντοπίστηκε σε περιοχή του Ακάμα, ελαφρώς γερμένο σε χαντάκι και κλειδωμένο.

Πληροφορίες του 24news αναφέρουν ότι, προτού χαθούν τα ίχνη του Μάριου, ο 35χρονος βρέθηκε με φιλικά του πρόσωπα για φαγητό ενώ στην συνέχεια, δεν φαίνεται να έδωσε ξανά σημεία ζωής.

Πάντως, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μαρτυρίες από το φιλικό περιβάλλον του 35χρονου, σε αυτόν άρεσε να πηγαίνει σε διάφορους τόπους και να περπατά.

Σημειώνεται ότι το τηλέφωνό του δεν έχει εντοπιστεί και πιστεύεται ότι το έχει στην κατοχή του αλλά «έμεινε» από μπαταρία.

Οι Αρχές κάνουν μεγάλη προσπάθεια για εντοπισμό του 35χρονου. Στις έρευνες στην περιοχή του Ακάμα εκτός από τα μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, συνδράμουν η Πολιτική Άμυνα, το Τμήμα Δασών, το Ταμείο Θήρας και αρκετοί εθελοντές, μεταξύ των οποίων και καταδρομείς επίσης, οι «δυνάμεις» ενισχύθηκαν με δύο drones, το ένα της Αστυνομίας και το άλλο της Πολιτικής Άμυνας.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του 24news με τον  Βοηθό αστυνομικό διευθυντή Πάφου και Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, εξήγησε ότι το σημείο όπου εντοπίστηκε το όχημα του 35χρονου είναι χαμηλής βλάστησης και τα drones έχουν πολύ καθαρή εικόνα της περιοχής.

Επίσης, σε ερώτηση κατά πόσο θα μπορούσε ο 35χρονος από το εν λόγω σημείο του Ακάμα να περπατήσει και να βρεθεί σε κεντρικό δρόμο εάν έτυχε οτιδήποτε απρόοπτο, ο κ. Ιωάννου απάντησε καταφατικά.

Ακόμα, ο κ. Ιωάννου είπε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια μαρτυρία που να δηλώνει ότι είδε τον Μάριο στην εν λόγω περιοχή τις τελευταίες ημέρες.

Οι έρευνες πάντως, πρόκειται να ενισχυθούν και από θαλάσσης από την Λιμενική, όταν το επιτρέψει ο καιρός, σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου. Σημειώνεται ότι στην περιοχή επικρατεί συννεφιά το πρωί της Δευτέρας (1/11).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση