ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ισχυροί άνεμοι «χτυπούν» την Κύπρο - Έρχονται βροχές

Δείτε αναλυτικά

Ασθενής χαμηλή πίεση αλλά και ενισχυμένο πεδίο ανέμων, επηρεάζουν την περιοχή.

Βίντεο από Καιρόφιλους Κύπρου

Απόψε θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, αρχικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και προοδευτικά μέτριοι, 4 μποφόρ και τοπικά μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα στα δυτικά και στα βόρεια θα παραμείνει κυματώδης μέχρι πολύ κυματώδης, ωστόσο στα νότια και στα ανατολικά θα καταστεί σταδιακά ταραγμένη μέχρι κυματώδης και αργότερα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, αρχικά μέτριοι, 4 μποφόρ και τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ, ενώ σταδιακά μέχρι το απόγευμα θα πνέουν ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα στα δυτικά και στα βόρεια θα είναι κυματώδης και τοπικά μέχρι πολύ κυματώδης, ενώ στα νότια και στα ανατολικά θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, ενώ στα βόρεια παράλια, παροδικά θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα στα δυτικά και στα βόρεια θα είναι κυματώδης, ενώ στα νότια και στα ανατολικά θα είναι ταραγμένη.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το Σάββατο θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία την Παρασκευή, δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει αρκετά πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο, θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί κοντά και λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Την Κυριακή θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί κοντά και λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X