ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ιωάννου για τον χαμό στη Λεμεσό: «Αμαυρώνουν την καλή δουλειά»

Η έκκληση στους πολίτες

24news team

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε σήμερα στο Εμβολιαστικό Κέντρο στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού», με τους πολίτες να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται λόγω της καθυστέρησης αλλά και της ταλαιπωρίας που υφίστανται.

Φωτογραφίες από το σημείο που δημοσιεύθηκαν από πολίτη δείχνουν πάρα πολύ κόσμο να περιμένει τη σειρά του για να εμβολιαστεί. Μάλιστα, σύμφωνα με τον πολίτη που δημοσίευσε τις εν λόγω φωτογραφίες, οι υπεύθυνοι φαίνεται να ενημέρωσαν ότι τα εμβόλια δεν είχαν φτάσει ακόμη στον χώρο.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση που έγινε στο Facebook γύρω στις 8:00 το πρωί σημειώνεται: «Αυτό γίνεται αυτή τη στιγμή στο εμβολιαστικό κέντρο Σπύρου Κυπριανού. Λένε.... Δεν ήρθαν τα εμβόλια. Ποιος ευθύνεται κύριοι. Γίνεται το αδιαχώρητο. Κε Υπουργέ πού είσαι να τα δεις. Είμαστε άξιοι της τύχης μας. Ύστερα σου λένε οι πολίτες δεν τηρούν τα μέτρα. Να δείτε πόσοι θα μολυνθούν σήμερα. Δεν έχει ούτε τόπο να σταθείς και να θέλεις να τηρήσεις αποστάσεις».

Ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου σε ανάρτησή του στο Twitter, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του κάνοντας παράλληλα έκκληση προς τους πολίτες να προσέρχονται στην καθορισμένη ώρα για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Η οργάνωση και διεκπεραίωση της διαδικασίας εμβολιασμών είναι υποδειγματική σε όλα τα κέντρα. Oι σημερινές εικόνες από τη Λεμεσό αποτελούν εξαίρεση, που αμαυρώνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται.Έχω ζητήσει από τους υπεύθυνους να κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια στιγμιότυπα. Καλούνται οι πολίτες να προσέρχονται στην καθορισμένη ώρα για αποφυγή ταλαιπωρίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση