ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η χορεία των αγγέλων έγινε πλουσιότερη»

Συγκινεί η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο Εύελπι

24news team

Απέραντη θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του 20χρονου Εύελπι, Γιώργου Χατζιωνά που έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (30/6), κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητας στο πλαίσιο της θερινής εκπαίδευσης της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ), στη Ρεντίνα.

Η οικογένεια του 20χρονου βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη, όπου και ενημερώθηκε για τις ακριβείς συνθήκες του τραγικού περιστατικού, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας (3/7) αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η σορός του.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο πάτερ Ιωάννης Κυπριανού και φίλος της οικογένειας, συγκινεί με τα όσα γράφει για τον αδικοχαμένο νεαρό.

Αυτούσια η ανάρτηση

Η χορεία των αγγέλων έγινε από προχθές την Παρασκευή πλουσιότερη! "Άγγελος" όχι ως σχήμα λόγου αλλά κατά κυριολεξία! Εύελπις Γιώργος Χατζιωνά. Το 6ο παιδί της ευλαβέστατης οικογένειας Χατζιωνά. Μιας οικογένειας που αποτελεί πρότυπο σε μια εποχή που έχουν κλονιστεί αξίες και ιδανικά. Ο πατέρας ιερέας, η μητέρα υπόδειγμα μάνας και αφοσιωμένης συζύγου. Ο πατέρας εφημέριος στην εκκλησία του Τιμίου Προδρόμου στη Λευκωσία.
Πάντοτε αχώριστοι φίλοι και συνάδελφοι! Συνάδελφοι στην Τράπεζα Κύπρου, συνάδελφοι και στην ιεροσύνη. Δύσκολες οι στιγμές για ένα γονιό που χάνει ξαφνικά και απρόσμενα το παιδί του.
Γιώργο μου γνωρίζω ότι εκεί που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή αντιλαμβάνεσαι τα πάντα, απλά γιατί οι άγγελοι κυκλοφορούν διαρκώς ανάμεσα μας. ΄Έχουν παρρησία στο Θεό και προσεύχονται για μας. Είμαι σίγουρος πως σ' αυτές τις δύσκολες ώρες προσεύχεσαι και για την οικογένειά σου να τους δίνει ο Θεός δύναμη και παρηγοριά. Το ίδιο δεσμεύομαι να πράξω και εγώ ως οικογενειακός φίλος.

Χριστός Ανέστη και καλή αντάμωση!

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση