ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η πυρκαγιά έβγαλε... λαβράκι - Φυτώριο κάνναβης σε οικία 32χρονου

Έτρεχε με την γλάστρα και ανακόπηκε από μέλη της ΥΚΑΝ

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 32χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες μετά τον εντοπισμό φυτών κάνναβης, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς που ξέσπασε στην οικία του, σε κοινότητα της Λεμεσού.

Ο 32χρονος φέρεται να είχε κρύψει τα φυτά κάνναβης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της φωτιάς, ενώ όταν αντιλήφθηκε πως στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της ΥΚΑΝ, θεάθηκε να τρέχει στην αυλή της οικίας του, έχοντας στην κατοχή του μια γλάστρα, με ένα υπό καλλιέργεια φυτό.

Στην συνέχεια, ο ύποπτος εκρίζωσε το φυτό, πέταξε τη γλάστρα στο έδαφος και προσπάθησε να διαφύγει, εξακολουθώντας να έχει στην κατοχή του το φυτό.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ κατάφεραν να τον ανακόψουν, ενώ από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι το φυτό που είχε στην κατοχή ήταν φυτό κάνναβης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Στη συνέχεια, εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα έρευνας και όπως διαπιστώθηκε, στην οικία του υπήρχαν τέσσερα υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης, σε γλάστρες, αριθμός σπόρων και μικρή ποσότητα κάνναβης. Στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκαν, επίσης σε γλάστρες, άλλα έξι υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης.

Εναντίον του 32χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για την 8ήμερη κράτηση του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X