ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η κοκαΐνη «κάρφωσε» τον Ζαβράντωνα

Ποια η υπόθεση για την οποία τον ψάχνει η Αστυνομία

Η Αστυνομία μέσα από δελτίο τύπου της, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, ενημερώνει, ζητώντας την βοήθεια των πολιτών, ότι καταζητεί τον Γιώργο Χριστοδούλου (Ζαβράντωνα) 43 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, παράνομης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο, παράνομης προμήθειας ναρκωτικών σε άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Η κοκαΐνη που καίει τον Ζαβράντωνα

Όπως πληροφορούμαστε ο 43χρονος Γιώργος Χριστοδούλου εμπλέκεται σε υπόθεση που διαπράχθηκε το 2019.

Να σημειωθεί ότι για την εν λόγω υπόθεση καταδικάστηκαν σε φυλάκιση δύο πρόσωπα ηλικίας 23 και 32 ετών. Τα εν λόγω πρόσωπα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε έδωσαν μαρτυρία στις Αρχές ενάντια στον 43χρονο Χριστοδούλου. Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται ώστε να εξακριβωθεί ποια είναι η εμπλοκή του Ζαβράντωρα με την όλη υπόθεση. 

Συγκεκριμένα στις 20 Ιανουαρίου 2020 το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας - Αμμοχώστου επέβαλε ποινή φυλάκισης 6 ετών στον 23χρονο από τη Λάρνακα τον οποίο βρήκε ένοχο, ύστερα από δική του παραδοχή σε υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου με σκοπό την προμήθεια και της προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου από άλλο πρόσωπο, δηλαδή ενός κιλού και 502 γραμμαρίων κοκαΐνης.

Το Κακουργιοδικείο επέβαλε επίσης ποινή φυλάκισης δύο ετών στον 32χρονο από τη Λάρνακα για την κατηγορία της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Η παρακολούθηση, τα ναρκωτικά και η σύλληψη

Στις 25 Μαΐου 2019 μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν υπό παρακολούθηση συγκεκριμένη περιοχή παρά τον κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού στην επαρχία Λάρνακας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα γινόταν διακίνηση ναρκωτικών.


Λάρνακα: Καταδικάστηκαν σε φυλάκιση - Έριξαν σακουλάκι στον δρόμο


Το απόγευμα της 25ης Μαΐου, δύο πρόσωπα, ηλικίας 32 και 23 χρόνων, εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε όχημα, το οποίο είχε γίνει αντιληπτό από μέλη της ΥΚΑΝ να εισέρχεται σε πάροδο του δρόμου Λάρνακας - Καλού Χωριού και να σταματά σε συγκεκριμένο σημείο.

Τα δύο προαναφερθέντα πρόσωπα θεάθηκαν να τοποθετούν στο έδαφος ένα σακούλι το οποίο διαπιστώθηκε ότι περιείχε 1 κιλό και 558 γραμμάρια κοκαΐνης, το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Εν συνεχεία τα δύο πρόσωπα επιβιβάστηκαν στο όχημα και αναχώρησαν από την περιοχή, ωστόσο ανακόπηκαν για έλεγχο από μέλη της ΥΚΑΝ και συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση