ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η κατάσταση στην Χλώρακα είναι εκρηκτική, ο κόσμος είναι ανάστατος»

Ομαλά έληξε η διαμαρτυρία ενοίκων συγκροτήματος διαμερίσματος στη Χλώρακα

ΚΥΠΕ

Ομαλά έληξε η διαμαρτυρία ενοίκων συγκροτήματος διαμερίσματος στην Χλώρακα. Η Αστυνομία, που απέστειλε στην περιοχή 8-10 περίπολα, αναφέρει πως η διαμαρτυρία έληξε χωρίς επεισόδια, στην σκηνή ωστόσο παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις για την αποφυγή οποιωνδήποτε επεισοδίων.

Ο πρόεδρος του Κ.Σ. Χλώρακας Νικόλας Λιασίδης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ανέφερε πως η κατάσταση στην Χλώρακα «έχει εκτραχυνθεί» και ότι προειδοποιούσαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια για το τι πρόκειται να γίνει.

«Η κατάσταση στην Χλώρακα είναι εκρηκτική και ο κόσμος στην Χλώρακα είναι ανάστατος, έτοιμος να ξεσηκωθεί» είπε, ενώ κάλεσε το κράτος να πάρει άμεσα μέτρα συλλαμβάνοντας «όλους τους παράνομους μετανάστες που διαμένουν στο συγκεκριμένο συγκρότημα».

Ήρθε η ώρα, αντί ημίμετρα να παρθούν άμεσα, βραχυπρόθεσμα και αποτελεσματικά μέτρα για να αντιμετωπιστεί το μεταναστευτικό πρόβλημα, είπε ο κ. Λιασίδης, προσθέτοντας πως «πρέπει να ενσκήψουμε και να πάρουμε μέτρα».

Πρόσθεσε πως «όπου υπάρχει κατάληψη πρέπει να δοθεί τελεσίγραφο, να αρθεί η κατάληψη και να εκκενωθεί το κτίριο». Ο κ. Λιασίδης ανέφερε πως πρέπει να είμαστε πιο αυστηροί στους ελέγχους στους δρόμους και «όπου κυκλοφορούν παράνομοι μετανάστες, να συλλαμβάνονται και να οδηγούνται σε κλειστές δομές».

Εξέφρασε την άποψη πως η λύση είναι οι κλειστές δομές. Ο Πάμπος Τσοκκάς μέλος του Κ.Σ. Χλώρακας ζήτησε επίσης από τη Κυβέρνηση και την Αστυνομία να ληφθούν άμεσα μέτρα. Ο Κώστας Λεωνίδα, κάτοικος της περιοχής, μίλησε για επεισόδια που δημιουργούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα με τους διαμένοντες στο συγκεκριμένο συγκρότημα διαμερισμάτων.

Από την πλευρά τους ένοικοι του συγκροτήματος που διαμαρτύρονται ανέφεραν ότι δεν ζουν κάτω από ανθρώπινες συνθήκες ζητούν «τα αυτονόητα».

Σημειώνεται πως άτομα που διαμένουν σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Χλώρακα - και στο οποίο η παροχή ρεύματος έχει αποκοπεί - συγκεντρώθηκαν έξω από το Κοινοτικό Συμβούλιο Χλώρακας νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, ζητώντας νέο χώρο στέγασης που να τους παρέχει τις απαιτούμενες διευκολύνσεις ωστόσο εκρηκτική χαρακτήρισε την κατάσταση ο κοινοτάρχης Χλώρακας Νικόλας Λιασίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση