ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η άρνηση του 31χρονου και η εξαφάνιση του Αντρέα Χρίστου

Νέα τροπή στην υπόθεση

24news team

Ανατροπή στην υπόθεση απόπειρας φόνου στην Ορόκλινη σημειώθηκε σήμερα κατά την δικαστική διαδικασία ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας.

Κατά την διαδικασία, ο 31χρονος άλλαξε στάση και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν. Θυμίζουμε πως ο 31χρονος, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη (7/12/2022), είχε ομολογήσει την διάπραξη των αδικημάτων αναφορικά με την υπόθεση της απόπειρας φόνου.

Ο 31χρονος αντιμετωπίζει επτά κατηγορίες, με τις δύο να αφορούν το αδίκημα της απόπειρας φόνου ενώ η επόμενη διαδικασία ορίστηκε στις 3/7/2023.

Σημειώνεται ότι η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 2022 στην Ορόκλινη, κατά την οποία τραυματίστηκαν 42χρονος και 6χρονο παιδί.

Άφαντος ο Αντρέας Χρίστου

Εξάλλου πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση του 35χρονου Αντρέα Χρίστου, ο οποίος καταζητείται από τις Αστυνομικές Αρχές. Ο 35χρονος δηλώθηκε ως ελλείπον πρόσωπο, ενώ ο 31χρονος ισχυρίστηκε ότι λάμβανε οδηγίες από τον Χρίστου.

 

*Ο 35χρονος Αντρέας Χρίστου

Ο 31χρονος υποστήριξε επίσης στην κατάθεσή του ότι θα λάμβανε ως αμοιβή 20 χιλιάδες ευρώ από τον Χρίστου, ο οποίος από πλευράς του ισχυρίστηκε ότι ζήτησε να πληρωθεί από τον επιχειρηματία, και του έδωσε 20 χιλιάδες αντί 40 χιλιάδες που ήταν η αρχική συμφωνία.

Σημειώνεται πως ο 35χρονος παρέδωσε στην αδελφή του, σύμφωνα με τα όσα η ίδια ανέφερε στην Αστυνομία, ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο και έδωσε στη συνέχεια στις Αρχές.

 

 

Η σύλληψη του επιχειρηματία και το άλλοθι που επιβεβαιώθηκε

Για την υπόθεση οι Αρχές είχαν προχωρήσει στην ΄συλληψη 34χρονου επιχειρηματία ενώ αργότερα, αυτός αφέθηκε ελεύθερος αφού δεν προέκυψαν στοιχεία που να τον συνδέουν με την εγκληματική ενέργεια.

Ο 31χρονος, σε προφορική του κατάθεση, είχε αναφέρει ότι στις 5 Δεκεμβρίου μετέβη μαζί με τον 35χρονο καταζητούμενο, Αντρέα Χρίστου, στο σπίτι του 34χρονου επιχειρηματία στην Αγία Νάπα για να λάβουν χρήματα.

Ωστόσο, ο δικηγόρος του 34χρονου είχε αναφέρει πως ο πελάτης του, στις 5 Δεκεμβρίου, βρισκόταν σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Σωτήρα μαζί με άλλους θαμώνες.

Αυτό είχε επιβεβαιωθεί από τα κλειστά κυκλώματα, τα οποία έδειχναν τον 34χρονο επιχειρηματία στο εν λόγω πρακτορείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση