ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου - Δεν βρίσκουν την αγέλη σκυλιών

Η υπόθεση παραπέμπεται στην Αστυνομία, όπως αναφέρει ο Δήμος Στροβόλου

ΚΥΠΕ

Ο Δήμος Στροβόλου ανακοίνωσε ότι το θέμα με τους αδέσποτους σκύλους στο Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου θα συζητηθεί σε προγραμματισμένη σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Αστυνομίας και των αρμόδιων κυβερνητικών Τμημάτων, την Παρασκευή 28 Απριλίου.

Στην ανακοίνωση του Δήμου Στροβόλου, αναφέρεται ότι ενημέρωσε γραπτώς τον Αρχηγό Αστυνομίας, ζητώντας τις άμεσες ενέργειες του για την παγίδευση των αδέσποτων σκύλων στο Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου, καθώς η δημοτική αρχή έχει προβεί σε όλες τις διαθέσιμες ενέργειες και εξαντλήσει όλα τα δυνατά μέτρα που είχε στη διάθεσή της, χωρίς επιτυχία.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι, κατόπιν απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου, η υπόθεση παραπέμπεται στην Αστυνομία, η οποία έτυχε και προηγούμενης ενημέρωσης για το θέμα, μέσω επιστολών και συναντήσεων.

Προστίθεται ότι ο Δήμος Στροβόλου θεωρεί ότι η κατάσταση εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία και τάξη, με τους αδέσποτους σκύλους να εντοπίζονται εκτός του Γραμμικού Πάρκου και στο πάρκο Αγίου Δημητρίου και στους χώρους της Αγγλικής Σχολής.

Τέλος καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να επικοινωνεί στο τηλέφωνο 99643044 ή στη Γραμμή του Πολίτη της Αστυνομίας στον αριθμό 1460, εάν έχει οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία ή εισήγηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση