ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΓΝ Λευκωσίας: Δεν συνελήφθη τελικά ο νοσηλευτής με την κάμερα

Καταχωρίζεται μέχρι την Δευτέρα η υπόθεση

Σε θεληματική του κατάθεση, φέρεται να έχει παραδεχθεί τα πάντα ο νοσηλευτής που «πιάστηκε» να έχει τοποθετήσει κάμερα σε γυναικεία αποδυτήρια θαλάμου του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ενώ η Αστυνομία έχει παραλάβει όλα τα σχετικά τεκμήρια.

Γι' αυτό, όπως εξηγήθηκε στο 24news από αρμόδια πηγή, ο 32χρονος δεν συνελήφθη από τις Αρχές, αφού δεν θεωρείται ότι μπορεί να καταστρέψει τεκμήρια ή να επηρεάσει μάρτυρες. Σημειώνεται ότι το αργότερο μέχρι την Δευτέρα (15/11) η υπόθεση αναμένεται να καταχωρισθεί στο Δικαστήριο για εκδίκαση.

Επισης, πληροφορίες του 24news αναφέρουν ότι, από τις έρευνες των Αρχών, δεν φαίνεται ο 32χρονος νοσηλευτής να διένεμε το υλικό που κατέγραφαν οι κάμερες σε άλλα πρόσωπα.

Θυμίζουμε ότι η υπόθεση ήρθε στο φως τις προηγούμενες ημέρες, όταν η κάμερα που είχε τοποθετηθεί στα γυναικεία αποδυτήρια εντοπίστηκε και άμεσα οι υποψίες στράφηκαν προς τον 32χρονο λόγω συμπεριφοράς.

Σημειώνεται ότι οι Αρχές από την πρώτη στιγμή παρέλαβαν την κάμερα που εντοπίστηκε όπως και άλλες συσκευές του 32χρονου νοσηλευτή που φαίνεται να σχετίζονται με την υπόθεση.

Επίσης, η Αστυνομίας ενημέρωσε το Υπουργείο Υγείας - που είναι αρμόδιο - για την εξέλιξη με τον νοσηλευτή, ενώ ο 32χρονος έχει απομακρυνθεί από τα καθήκοντά του στο Νοσοκομείο. 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση