ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γι' αυτό ξυλοκόπησε τους γονείς του ο 40χρονος - Η φωτογραφία της φρίκης

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει

24news team

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού ζεύγους από τον ίδιο τους τον γιο.

Συγκεκριμένα 40χρονος μετέβη στην πατρική του οικία, στην Αγλαντζιά, το απόγευμα της Τετάρτης, 22 Μαρτίου και αφού δεν έλαβε χρηματικό ποσό που ζήτησε από τους γονείς του, τους ξυλοκόπησε με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τους.

Ο 40χρονος είναι αντιμέτωπος με τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, βίας στην οικογένεια, πράξεις που σκοπεύουν την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας, ο οποίος είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, αφού συνελήφθη παραπέμφθηκε σε ψυχίατρο η εκτίμηση του οποίου δεν έκρινε αναγκαία την νοσηλεία του.

Οι γονείς του 40χρονου φέρουν εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός τους, με την κατάσταση τους να κρίνεται σοβαρή, η μητέρα του μάλιστα νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 

Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός πως και κατά το παρελθόν ο 40χρονος παρουσίασε βίαιες συμπεριφορές απέναντι στους γονείς του.

Ο 40χρονος είναι αντιμέτωπος με τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, βίας στην οικογένεια, πράξεις που σκοπεύουν την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Την υπόθεση διερευνά το Kλιμάκιο Eνδοοικογενειακής βίας του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Η φωτογραφία που εξασφάλισε το 24News από το σημείο του επεισοδίου φανερώνει την φρίκη της όλης υπόθεσης. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X