ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιολίτη: «Δεν είναι η ώρα να διαμαρτυρόμαστε στους δρόμους»

Σε σχέση με τη διαδήλωση στη Λεμεσό η κ. Γιολίτη ανέφερε ότι η Αστυνομία είχε διαβεβαιώσεις από τον διοργανωτή ότι η διαδήλωση θα ακυρωνόταν

Τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το Σάββατο στη Λεμεσό με αφορμή εκδήλωση διαμαρτυρίας για τα περιοριστικά μέτρα και την ευθύνη της Αστυνομίας σχολίασε η Υπουργός Δικαιοσύνης Έμιλυ Γιολίτη.

Σε δηλώσεις της στο κρατικό ραδιόφωνο η Yπουργός Δικαιοσύνης ξεκαθάρισε ότι απαγορεύονται οι συναθροίσεις και εκδηλώσεις γι' αυτό δεν πρέπει να γίνονται διαδηλώσεις. «Πρέπει να μένουμε σπίτι για να περιορίσουμε τον ιό. Δεν είναι ώρα ούτε για ειρηνικές διαδηλώσεις. Σε καμία επαρχία δεν πρέπει να μαζεύεται κόσμος », σημείωσε η ίδια.

Σε σχέση με τη διαδήλωση στη Λεμεσό η κ. Γιολίτη ανέφερε ότι η Αστυνομία είχε διαβεβαιώσεις από τον διοργανωτή ότι η διαδήλωση θα ακυρωνόταν. «Ήρθε στην Αστυνομία, Εντούτοις η Αστυνομία συνέχισε την προετοιμασία της. Την μικροφωνική την είχαμε αφαιρέσει την πρώτη φορά όταν τοποθετηθήκε. Υπήρχαν παιδιά και οικογένειες. Ήταν δύσκολο να επέμβει η Αστυνομία. Θέλαμε να δούμε δακρυγόνα, βία και να βάζει συμπολίτες μας σε κλούβες; Κι αν αυτό συνέβαινε σήμερα τι θα λέγαμε; Oι πλείστες συλλήψεις αφορούν νεαρούς κάτω των 21 ετών. Καλώ τους γονείς τα σχολεία να συστρατευτούμε. Δεν είναι η ώρα να διαμαρτυρόμαστε στους δρόμους, Οι δρόμοι κουβαλούν ιό», τόνισε η Υπουργός Δικαιοσύνης.

ΠΗΓΗ: kathimerini.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X