ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΓεΣΥ - Οι διαγνώσεις που μας αφήνουν άφωνους! (Κατάλογος)

Ατυχήματα σε θάλασσα, αέρα και από επίθεση αλιγάτορα

Καλύψεις και διαγνώσεις τραυματισμών και παθήσεων, οι οποίες δεν μας είχαν περάσει ποτέ από το μυαλό, ως Κύπριοι πολίτες, περιλαμβάνονται στον κατάλογο του ΓεΣΥ. Από τους πλέον περίεργους τραυματισμούς που μπορεί να καλύψει το Σχέδιο, έχει σχέση με το διάστημα και τον τραυματισμό σε σκάφος που ταξιδεύει στο... υπερπέραν!

>>>ΕΔΩ ο κατάλογος διαγνώσεων του ΓεΣΥ

Στο σχετικό σημείο της λίστας, εκτός από τα... κοινά ατυχήματα που έχουν σχέση με τους αιθέρες, μπαίνει σαν σφήνα και το «ατύχημα διαστημικού σκάφους με τραυματισμό επιβάτη».

Μιας κι έχουμε καλοκαίρι και οι θαλάσσιες δραστηριότητες βρίσκονται στο απόγειό τους, αξίζει να πληροφορήσουμε ότι οι δικαιούχοι του ΓεΣΥ μπορούν να απολαμβάνουν υπηρεσιών οι οποίες σχετίζονται και με θαλάσσια ατυχήματα με πλωτά σκάφη.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε μόνο μερικά από αυτά:

Διατηρούμε τον... καλοκαιρινό χαρακτήρα όσον αφορά στην φύση των διαγνώσεων και επεκτεινόμαστε στα ερπετά. Κι αυτά έχουν την τιμητική τους αυτή την περίοδο, γι' αυτό καλό είναι να δούμε σε τι μπορεί να μας φανεί χρήσιμο το ΓεΣΥ. Κατ' αρχάς, μπορούμε να πούμε ότι παρέχει υπηρεσίες που αφορούν τα δαγκώματα από δηλητηριώδη ερπετά, αν κάποιος από εμάς έχει την ατυχία να βρεθεί στον δρόμο τους.

Αυτό που προκαλεί μέγιστη εντύπωση, ωστόσο, έχει να κάνει με ένα από τα μεγαλύτερα και επιθετικότερα αμφίβια στην Γη, τον αλιγάτορα. Ναι, το Σχέδιο παρέχει κάλυψη και σε περίπτωση που ο δικαιούχος πέσει θύμα επίθεσης από το εν λόγω επιθετικό και σαρκοβόρο ζώο.

Δώστε λίγη περισσότερη σημασία στην τελευταία εικόνα, εκτός από το σημείο με τον αλιγάτορα. Όπως θα δείτε, το ΓεΣΥ μπορεί να σας καλύψει σε περίπτωση που... ποδοπατηθείτε από το πλήθος ή πνιγείτε μέσα στην... μπανιέρα σας. Την ίδια ώρα, φυσικά, παρέχει υπηρεσίες υγείας σε άτομα που θα βρεθούν σε κίνδυνο στην θάλασσα ή στην πισίνα.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση